Programări la 0722529728.

Terapie avansată nechirurgicală anti-îmbătrânire și vindecare prin puterea propriului organism

Plasma îmbogățită cu plachete sanguine nu a fost utilizată inițial în scop cosmetic, ci în leziuni ortopedice. Era injectată la nivel articular pentru reabilitarea zonelor afectate și îmbunătățirea timpului de vindecare. Rezultatele rapide obținute au condus la folosirea în chirurgia plastică și estetică.

Rejuvenarea facială cu plasmă îmbogățită cu plachete sanguine este o terapie care nu implică nicio procedură chirurgicală. Utilizează propriul sânge ca parte a unui tratament pentru a stimula producerea colagenului prin puterea propriului organism.

PRP vinde de la Platelet Rich Plasma și este cunoscut sub numele de PRP facial. Terapia anti-aging Vampir sau rejuvenarea facială cu PRP este un tratament avansat anti-îmbătrânire și vindecare. Sângele propriu este folosit ca soluție naturală de umplere și de stimulare a pielii care induce sinteza colagenului. Această stimulare ajută la întărirea și tonifierea globală a pielii, rezultând un aspect mai tineresc și întinerit.

PRP conține factori de creștere localizați în trombocitele din sângele uman. Se extrage o cantitate mică de sânge propriu și se izolează fracția de trombocite conținând factorii de creștere. Această substanță se injectează în pielea feței și nu produce niciun fel de alergie. Utilizarea sângelui propriu al unui pacient elimină orice reacție alergică asociată cu transfuzia de sânge.

Rezultatele apar în câteva zile, dar absolut senzațional este că evoluția se îmbunătățește continuu în perioada următoare. Factorii de creștere produc colagen și fibre elastice, pielea devine mai fermă, mai uniformă, iar ridurile și liniile fine încep să dispară. Aceste trombocite ajută la capacitatea organismului de a vindeca țesuturile deteriorate și de a promova creșterea celulelor noi deoarece acestea conțin sute de factori naturali de creștere.

Nu uitați însă că a preveni este întotdeauna mai bine decât a trata, așa încât preveniți îmbătrânirea pielii prin utilizarea de creme cu protecție solară.

Citiți mai multe aici despre terapia Vampir la Fix Clinique.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram has returned invalid data.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp