Programări la 0722529728.

Tratarea vergeturilor printr-o tehnică medicală minim invazivă de biostimulare cutanată

Estomparea vergeturilor și îmbunătățirea aspectului lor se face printr-o procedură estetică nechirurgicală, minim invazivă, cu recuperare rapidă. Procedura se numește mezoterapie și are ca obiectiv biostimularea cutanată.

Vergeturile sunt cicatrici liniare sau fusiforme roșii, violete sau albe, situate în epidermă și hipoderm și au o lățime de până la un centimetru. Liniile roșiatice sunt recent apărute, iar cele albe-sidefii-argintii sunt mai vechi, dar toate sunt paralele cu liniile de tensiune din piele. Când țesutul conjunctiv se rupe (prin întindere lentă sau rapidă) din cauza variațiilor bruște și repetate de greutate corporală, dezechilibrelor hormonale, perioadelor de sarcină și alăptare, bolilor metabolice și endocrine, derma se întinde pe fibrele de colagen și apar vergeturile.

Atrofia epidermică care produce cicatricile numite vergeturi afectează atât femeile, cât și bărbații. Aceste fisuri care dau un aspect denivelat suprafeței pielii apar mai frecvent pe coapse, abdomen și regiunea fesieră, dar aceleași cauze conduc la apariția vergeturilor pe gambe, brațe, sâni sau spate.

Mezoterapia este extrem de eficientă în cazul vergeturilor noi dar rezultate vizibile se obțin și asupra vergeturilor vechi. Procedura constă în microinjecții cu un amestec subtanțe: aminoacizi, minerale, vitamine și acid hialuronic. Injecțiile se fac la nivelul dermului, în zonele cu rupturi, au acțiune locală și conduc la refacerea microstructurii de colagen și elastină. În plus, tratamentul antivergeturi prin mezoterapie hidratează intens și crește elasticitatea pielii, atenuarea vergeturilor putând ajunge până la 100%. Pielea redevine netedă și întinerită.

Medicul specialist stabilește frecvența ședințelor în cazul fiecărui pacient. Planul de tratament cel mai frecvent este de patru ședințe de mezoterapie pentru vergeturi efectuate la interval de trei săptămâni.

 

Estomparea vergeturilor și îmbunătățirea aspectului lor se face printr-o tehnică medicală minim invazivă, cu recuperare rapidă

 

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp