Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Tratamente repetitive cu substanțe de umplere sau buze senzuale mărite pentru toată viața într-o singură procedură?

Pentru pacienții care s-au săturat de tratamentele pentru mărirea buzelor cu substanțe de umplere, ale căror efecte durează din ce în mai puțin pe măsură ce sunt repetate, ajungând să fie nevoie să-și injecteze buzele o dată la o lună sau două, și doresc o soluție permanentă, aceasta este PermaLip®, un dispozitiv patentat cu marca CE. Este un implant de silicon moale și neted în forma unui tub subțiat spre capete, care se introduce prin mici incizii la colțurile gurii, fie numai în buza de sus sau în cea de jos, fie în ambele. Este soluția permanentă pentru mărirea buzelor. Există mai multe mărimi de implanturi din care se poate alege (sunt de diferite grosimi și lungimi), dar cei mai mulți pacienți optează pentru mărimile medii și mari. Față de procedurile cu fillere, buzele augmentate cu implaturi PermaLip® vor avea un aspect natural. Forma și mărimea buzelor este îmbunătățită pentru toată viața, soluția sigură și definitivă fiind dovedită prin teste clinice extinse. Implanturile nu se pot rupe și nu se pot dezumfla și pot fi oricând scoase dacă pacientul dorește să revină la volumul inițial al buzelor.

Intervenția se efectueză cu anestezie locală. Pacientul nu simte nimic nici când se fac inciziile și nici când se efectuează „tunelul” prin care se va insera implantul. Se sterilizează permanent zona de intervenție. Se trage implantul în buză și se suturează inciziile cu fire absorbabile. Totul durează în jur de treizeci de minute, dar efectele de mărire a buzelor sunt pe viață.

Există un mic disconfort pentru câteva zile, însă timpul de recuperare este extrem de mic și pacientii se întorc la muncă în aceeași zi sau cel mai târziu a doua zi. Fără reacții adverse, fără cicatrici, fără complicațiile asociate cu umpluturile dermice, cu recuperare totală în câteva zile. Fără senzație de jenă sau de corp străin. În doar treizeci de minute, obțineți buze senzuale mărite pentru toată viața!

cuvinte-cheie: Fix Clinique, Dr Elena Marincea, chirurgie plastică, chirurgie estetică, București, augmentare buze, mărire buze femei bărbați,  implant permanent buze, implant silicon, implant buze, buze senzuale, mărire grăsime proprie, frumusețe naturală, buze pline,  PermaLip, silicon solid, incizii fără semne, fără cicatrici, dispozitiv medical, creșterea bulelor, buze, chiurgie cosmetică, aspect firesc, aspect natural, riduri gură

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Operație de schimbare de implanturi mamare de la 290 cmc la 380 cmc, ca urmare a creșterii ptozei după ce pacienta a născut.
Consultație gratuită și detalii personalizate direct în cabinetul Fix Clinique • Programare la telefon +40722529728
Doctor Elena Marincea • peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică
  • Rezultatul otoplastiei – apropierea urechilor de cap
Consultație gratuită și detalii personalizate direct în cabinetul Fix Clinique • Programare la telefon +40722529728
Doctor Elena Marincea • peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică
  • Black Friday la Fix Clinique
Augmentară mamară la numai 2300 euro, ofertă valabilă doar pentru persoanele care telefonează vineri, 15 noiembrie 2019, la +40722529728. Doctor Elena Marincea • Peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »