Programări la 0722529728.

Tratamente injectabile cu acid hialuronic pentru îmbunătățirea aspectului buzelor: formă, volum, structură

Tratamentele injectabile cu acid hialuronic reduc ridurile apărute  fie ca efect de îmbătrânire, fie din cauza fumatului sau a expunerii îndelungate la soare. Jumătate din acidul hialuronic din corpul uman se regăsește în piele. Odată cu înaintarea în vârstă, acidul hialuronic nu se mai produce în aceeași cantitate ca la tinerețe, iar cantitatea degradată în corp devine din ce în ce mai mare față de cea sintetizată. Țesuturile pot căpăta această diferență de acid hialuronic prin tratamente injectabile. Ca urmare, pielea devine mai tânără și mai netedă, se reduc ridurile, se stimulează producția de colagen din organism, se accelerează procesul de regenerare și de cicatrizare leziunilor pielii.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic se face de către un medic specialist cu experiență, pentru a obține rezultatele așteptate. Urmărind un aspect natural, buza inferioară trebuie să aibă un volum cu o treime mai mare decât buza superioară. Injectarea se face în pielea din jurul buzelor pentru corectarea formei de inimă, în buze pentru plinătate și atractivitate sau pe linia conturului buzelor pentru definire. Efectele tratamentului durează aproximativ șase luni.

Soluții personalizate în cabinetul Fix Clinique, doctor Elena Marincea, cu programare la telefon/WhatsApp +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram has returned invalid data.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp