CABINETUL ESTE DESCHIS ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ MAXIMĂ. Programări la 0722529728.

Tratamente injectabile cu acid hialuronic pentru îmbunătățirea aspectului buzelor: formă, volum, structură

Mărirea buzelor cu acid hialuronic se face de către un medic specialist cu experiență, pentru a obține rezultatele așteptate. Urmărind un aspect natural, buza inferioară trebuie să aibă un volum cu o treime mai mare decât buza superioară. Injectarea se face în pielea din jurul buzelor pentru corectarea formei de inimă, în buze pentru plinătate și atractivitate sau pe linia conturului buzelor pentru definire. Efectele tratamentului durează aproximativ șase luni.

Tratamentele injectabile cu acid hialuronic reduc ridurile apărute fie ca efect de îmbătrânire, fie din cauza fumatului sau a expunerii îndelungate la soare. Jumătate din acidul hialuronic din corpul uman se regăsește în piele. Odată cu înaintarea în vârstă, acidul hialuronic nu se mai produce în aceeași cantitate ca la tinerețe, iar cantitatea degradată în corp devine din ce în ce mai mare față de cea sintetizată. Țesuturile pot căpăta această diferență de acid hialuronic prin tratamente injectabile. Ca urmare, pielea devine mai tânără și mai netedă, se reduc ridurile, se stimulează producția de colagen din organism, se accelerează procesul de regenerare și de cicatrizare leziunilor pielii.

În concluzie, nu lăsați cuvântul ACID să vă păcălească. Acidul hialuronic este o polizaharidă naturală, care se găsește în multe părți ale corpului, dar 50% din ea se găsește în piele! Multe persoane nu știu că acidul hialuronic din organism are rol de hidratare. Efectele îmbătrânirii apar din cauză că acidul hialuronic nu se mai produce la fel de mult în orgamism odată cu trecerea timpului. De aceea, țesuturile au nevoie de un surplus de acid hialuronic pentru reducerea ridurilor, stimularea producției de colagen, accelerarea procesului de regenerare și cicatrizare a pielii cu leziuni. Acidul hialuronic poate fi injectat, dar și o alimentație sănătoasă și corectă contribuie la creșterea acestuia în organism.

Acum, la Fix Clinique, 450 euro pentru 2 ml de acid hialuronic pentru mărirea buzelor.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top Call Now ButtonSună acum!
Translate »