Programări la 0722529728.

Topirea și aspirarea grăsimii nedorite prin lipoaspirație asistată de radiofrecvență

Prin lipoaspirație asistată de radiofrecvență se „topesc grăsimile” și se pot extrage până la 5 litri de țesut adipos într-o singură procedură, iar pacienta își poate relua activitatea în 24 de ore de la intervenție, fără perioadă de recuperare. Nonchirurgicală, minim invazivă și nedureroasă, fără efecte secundare, tehnologia încălzește și topește (dizolvă) celulele adipoase și apoi le extrage din corp. Deosebit față de liposucția clasică este că pielea se contractă puternic datorită curentului de înaltă frecvență, se netezește și se lipește de țesuturi, astfel încât nu va exista surplul de piele din cazul intervenvenției clasice (excesul de piele se elimină chirurgical în cazul liposucției clasice). Tot prin comparație față de intervenția clasică, în cazul lipoaspirație asistată de radiofrecvență se produc mai puține vânătăi (echimoze) și dispar mai repede, iar edemul este mai scăzut (adică retenția de apă în țesuturi).

Se folosește aparatul BodyTite care încălzește controlat pielea și dermul prin trecerea unui curent de înaltă frecvență. Canula topește grăsimea din interior și o elimină prin aspirație în afara corpului. Atât în timpul intervenției de liposucție cât și postoperator (câteva luni după operație), tegumentul produce colagen nou prin stimularea contracției cutanate, se elasticizează și se micșorează, devenind mai ferm.

Tratamentul se aplică și la bărbați și la femei, dar există și restricții de folosire în anumite cazuri cu diferite probleme medicale. Aflați detalii personalizate direct în cabinetul Fix Clinique de la doamna doctor Elena Marincea, cu peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică. Programare la telefon +40722529728.

cuvinte-cheie: Fix Clinique, Dr Elena Marincea, chirurgie plastică, chirurgie estetică, București, liposucție tumescentă, lipoaspirație, liposculptură, depozite grăsime subcutanat, exces grăsime, țesut adipos, efecte rapide, recuperare rapidă, rezerve grăsime, lipoliză laser, pierdere greutate, slăbire, slăbit, remodelare corporală, radiofrecvență, aripioare, colăcei grăsime, canulă, tub metalic, vacuum, liposucție ultrasunete, lipoaspirație laser, surplus grăsime, elasticitate piele, șorț abdominal, celulită, coajă portocală, preț mic, zone inestetice, noninvaziv, nonchirurgical, radiofrecvență, BodyTite

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp