Programări la 0722529728.

Stimularea producerii colagenului și procedura de întinerire a feței cu efect imediat

Liftingul facial cu fire de suspensie este unul subtil, dar vizibil. În loc să îndepărteze chirurgical pielea flască a pacientului, chirurgul estetician repoziționează țesuturile feței cu ajutorul unor fire bioresorbabile, fără să facă incizii. Este un tratament minim invaziv, folosit mai ales pentru pielea „lăsată” de pe față. Firele speciale biodegradabile sunt introduse în piele cu ajutorul unor ace și apoi deplasate pentru a trage pielea cu ele. Liftingul se produce deoarece pe fire există structuri în formă de con, care se agață de partea inferioară a pielii. Efectul de repoziționare este instantaneu, oferind feței un aspect mai tânăr.
Pe lângă faptul că ridică pielea feței, intervenția combate îmbătrânirea provocând un răspuns de vindecare al organismului, prin determinarea acestuia să direcționeze colagenul către zonele tratate. Procesul asigură o întinerire continuă și progresivă a țesuturilor faciale. Pacienții care își fac lifting facial cu fire în scopul stimulării colagenului vor observa o îmbunătățire a tonusului și a fermității pielii lor. După inserarea firelor, răspunsul de vindecare al organismului va fi activat în mod constant, deoarece organismul va dori să însănătoșească zonele tratate. Corpul uman este programat biologic să reacționeze în acest fel atunci când simte orice obiect străin prezent în derm. Din fericire, deoarece firele plasate sub piele sunt foarte subțiri, pacientul nu va simți întâmplându-se nimic din toate acestea, ci va vedea doar rezultatele: un aspect întinerit al feței, o piele mai fermă și cu mai puține riduri. În cele mai multe cazuri, nu se simt deloc firele de sutură odată ce pielea s-a vindecat în jurul lor.
Inserarea firelor necesită ca medicul chirurg să fie expert în efectuarea procedurii. Alegeți cabinetul Fix Clinique pentru liftingul facial cu fire bioresorbabile de suspensie, alegeți doctor Elena Marincea, cu peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică.
Programare la telefon/WhatsApp +40722529728.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp