Programări la 0722529728.

Soluții pentru îmbunătățirea aspectului, dimensiunii sau formei buzelor, atât pentru femei cât și pentru bărbați

Dacă aveți buze subțiri sau asimetrice și doriți să le schimbați cu unele cu aspect normal dar mai pline, există mai multe tipuri de soluții pentru îmbunătățirea buzelor care vă pot ajuta. Puteți obține buze voluminoase și simetrice cu ajutorul procedurilor de mărire a buzelor cum ar fi injecții cu fillere, injecții de grăsime și implanturi.

Mulți pacienți preferă să înceapă cu un tratament temporar, cum ar fi mărirea buzelor cu diverse fillere (substanțe de umplere) și ulterior să treacă la o opțiune permanentă cu implanturile pentru mărirea buzelor.

Mărirea buzelor prin diferite metode s-a practicat încă din anii 1900. În acel moment, pionierii chirurgiei plastice au încercat să injecteze parafină în buze pentru a le face mai mari și mai frumoase – această tehnică nu a avut însă succes.

Fillerele de buze din silicon lichid au fost introduse în anii ’60. De atunci, chirurgia plastică a cunoscut o dezvoltare deosebită, iar implanturile din silicon sunt considerate acum o opțiune sigură și sănătoasă pentru pacienții care doresc să-și facă buzele mai atractive.

Fillerele dermice pe bază de colagen au devenit destul de populare în anii ’80, iar de atunci cercetătorii au creat materiale mai bune și mai durabile pentru mărirea buzelor. În zilele noastre, substanțele de umplere dermice pe bază de acid hialuronic și implanturile pentru mărirea buzelor pe bază de silicon sunt soluțiile adoptate cel mai des – complicațiile sunt foarte rare în aceste cazuri. Fillerele cu acid hialuronic sunt produse din substanțe similare cu cele găsite în organism; prin urmare, este foarte puțin probabil să conducă la o reacție alergică.

Majoritatea pacienților aleg tratamentul de mărire a buzelor pur și simplu pentru că sunt nemulțumiți de aspectul, dimensiunea sau forma buzelor. Mărirea buzelor prin implanturi este efectuată însă și ca parte a chirurgiei reconstructive – pacienții care suferă de traume sau leziuni la nivelul gurii și a buzelor pot beneficia de această procedură pentru a-și recăpăta aspectul. Este de menționat că mărirea buzelor nu este o alegere exclusiv feminină. Și bărbații pot beneficia de această procedură. Pe scurt, un candidat bun pentru mărirea buzelor ar putea fi femeie sau bărbat, persoană căreia să nu îi placă dimensiunea și forma buzelor sau care doar își dorește să-și mărească volumul buzelor sau să scape de ridurile din jurul gurii.

Deși mărirea buzelor este o procedură simplă și sigură, anumite contraindicații există și trebuie luate în considerare. În general, contraindicațiile pentru chirurgia de mărire a buzelor includ:

  • Infecții în interiorul sau în jurul gurii, cum ar fi herpesul
  • Lupus
  • Boli care coagulează sângele
  • Asimetria buzelor
  • Diabet
  • Alergii

Majoritatea reacțiilor sunt ușoare și temporare, cum ar fi echimoze și edeme legate de traume.

Dacă doriți să vă dați seama cum ar fi să aveți implanturi PermaLip, puteți să vă adresați mai întâi medicului pentru fillere dermice pe bază de acid hialuronic. După câteva luni, puteți opta pentru soluția permanentă de implanturi de buze sau pentru o altă rundă de fillere dermice. Fillerele dermice pe bază de acid hialuronic susțin și modelează țesuturile buzelor după injectare.

Fillerele dermice nu sunt însă permanente, ci o soluție temporară, iar pacienții vor trebui să refacă procedura după câteva luni. Implanturile oferă un rezultat permanent. Această opțiune este considerată o inovație în domeniul medicinei estetice și al chirurgiei. Principalele avantaje ale implanturilor pentru mărirea buzelor includ siguranța, rezultatul definitiv și reversibilitatea. Există posibilitatea de a îndepărta implanturile în cazul unei solicitări.

În funcție de nevoile și așteptările dumneavoastră, obțineți sfaturi personalizate de la medicul de specialitate.

cuvinte-cheie: Fix Clinique, Dr Elena Marincea, chirurgie plastică, chirurgie estetică, București, augmentare buze, mărire buze femei bărbați,  implant permanent buze, implant silicon, implant buze, buze senzuale, mărire grăsime proprie, frumusețe naturală, buze pline,  PermaLip, silicon solid, incizii fără semne, fără cicatrici, dispozitiv medical, creșterea bulelor, buze, chiurgie cosmetică, aspect firesc, aspect natural, riduri gură, oferte, reducere, ofertă, promoție, rate

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp