Programări la 0722529728.

Soluția definitivă pentru chelie (alopecie) cu implant de păr în zona afectată de calviție prin extracția unităților foliculare (metoda FUE)

Tehnicile de implant de păr se adresează mai mult bărbaților, deoarece femeile își pierd părul în mod uniform pe toată suprafața scalpului în comparație cu bărbații la care rărirea nu se produce omogen, ci începe cu chelie în porțiunea superioară a scalpului.

Mutarea părului dintr-o zonă cu păr permanent din spatele scalpului de regulă (zonă donatoare) către porțiunile cu păr rărit sau cu chelie (zonă receptoare) este o operație care se face în două feluri, acestea diferind prin modalitatea în care părul este scos (recoltat) pentru a fi mutat.

Înaintea apariției acestei metode moderne actuale de implant de păr prin extracția unităților foliculare, problema căderii părului și deci a chelirii era rezolvată prin transplantul unităților foliculare (metoda FUT). Operația de refacere a părului era mai costisitoare, implica îndepărtarea unei fâșii de păr de pe scalp (porțiune liniară sau eliptică) ce conținea un număr mare de unități foliculare, disecarea în grefe mai mici și apoi transplantarea în aria cu probleme, de chelie sau de subțiere/rărire a părului. Zona de unde se recolta părul necesita suturi și rezultau cicatrici liniare subțiri pe linia de coasere. Pe aceste cicatrici, de cele mai multe ori nu mai creștea păr.

Noua metodă (cea mai modernă existentă la ora actuală) este implantul de păr prin extracția unităților foliculare (metoda FUE), care se face prin recoltarea câtorva sute sau mii de grefe ce conțin unu sau mai mulți foliculi piloși și transferarea rădăcinilor de păr, în cadrul aceleiași intervenții chirurgicale (pacientul este tuns înainte de operație), în zonele unde părul a căzut prematur. Foliculii vii din zonele cu păr sunt colectați, grupați și conservați în soluții speciale, iar ulterior sunt transferați în zona de calviție, fără urme în zona donatoare. Fără tăieturi, fără dureri și fără cicatrici. Nu este nevoie de spitalizare sau de anestezie generală, doar cu anestezie locală, iar sângerarea este mult redusă față de metoda clasică. Pentru un efect natural, procesul de deschidere a canalelor ține cont de direcția de creștere a foliculilor de păr și este efectuat de medicul specialist în chirurgie plastică. Implantarea rădăcinilor de păr în canalele deschise durează câteva ore.

Din foliculii implantați, începe să crească părul nou după trei luni. După șase luni sunt activi peste 60% din foliculii de păr și după un an se ajunge chiar la 100% păr dens pe scalp.

Rezultatele estetice sunt cu mult mai bune față de procedeul clasic, pentru că recoltarea se face uniform dintr-o arie mai întinsă, părul pe zona receptoare va arăta natural și transplantul de păr nu va fi observat. Această tehnică de implant fir cu fir are rezultate permanente, iar firele implantate au o rată de succes de 98%, din rădăcinile lor părul crescând natural cu rezultat maxim după un an. Firele de păr vor crește pe toată durata vieții pacientului în zona receptoare și nu vor cădea fiindcă firele transplantate nu au gene care predispun la căderea părului. Pacientul își reia viața obișnuită mult mai ușor decât în cazul transplantului clasic.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp