Programări la 0722529728.
Terapia vampirilor PRP („Platelet Rich Plasma” sau plasmă îmbogățită cu plachete sanguine – trombocite)

Terapia antiaging Vampir (rejuvenarea facială cu PRP)

Rejuvenarea facială cu PRP („Platelet Rich Plasma” sau plasmă îmbogățită cu plachete sanguine – trombocite), cunoscută de asemenea ca plasmă bogată în factori de creștere, este ultima tendință în terapiile anti-aging. Tratamentul înlătură semnele obișnuite ale fenomenelor de îmbătrânire (riduri, scăderea tonusului) la nivelul feței, gâtului, mâinilor și altor zone ale corpului.
Avantajul este acela că, față de alte tratamente anti-aging precum botox-ul de exemplu, acesta este un tratament natural, folosind sângele propriu al pacientului și, fiind de aceea, hipoalergenic.
Injectarea de PRP la nivelul pielii păroase a capului diminuează căderea părului, iar injectarea lor la nivel articular reduce fenomenele dureroase datorate degenerescenței date de vârstă.
Rejuvenarea facială cu PRP este un procedeu al medicinii regenerative care folosește sângele propriu al pacientului, mai precis trombocitele. Prin prelucrare (centrifugare) eliberează factori de creștere (PDGF, FGF, VEGF, EGF,TGF), iar aceștia odată injectați, favorizează producerea de colagen, neovascularizația, creșterea și regenerarea tisulară.
Injectarea de PRP are o mare eficacitate în rejuvenarea facială:
– elimină ridurile;
– crește tonusul facial;
– diminuează cicatricile post acnee.
Terapia Vampir se poate asocia cu un tratament de ștergere a ridurilor cu toxină botulinică.
Mecanismul de acțiune al injectării cu toxină botulinică este de a relaxa mușchii mimicii, ceea ce are ca rezultat reducerea ridurilor.
Pe lângă această acțiune de relaxare, toxina botulinică are și un efect trofic – îmbunătățește circulația la nivelul feței. Injectarea de toxină botulinică se face atât la nivelul frunții cât și la nivelul ochilor, periorbital, laba-gâștei, se poate face și la nivelul gâtului pentru a șterge benzile platismale.
Injectarea cu toxină botulinică poate fi folosită și în scop preventiv – se blochează anumite contracții ale mușchilor în zonele feței unde există un risc crescut de apariție a ridurilor.
Injectarea de toxină botulinică nu este nocivă pentru organism. Nu există reacții adverse.

 

Terapia Vampir 200 €
Tratamente riduri toxina botulinică (Vistabel) 250 €
Contactează-ne

 

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp