Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728
Rinoplastia sau rinocorecția este una dintre cele mai practicate intervenții de chirurgie estetică prin care se poate modifica mărimea nasului și se poate corecta forma acestuia

Rinoplastie și rinoseptoplastie

Rinoplastia sau rinocorecția este una dintre cele mai practicate intervenții de chirurgie estetică prin care se poate modifica mărimea nasului și se poate corecta forma acestuia.

De cele mai multe ori, rinoplastia se asociază cu intervenția de septoplastie, intervenție prin care se îmbunătățește funcționalitatea respirației, astfel că aspectul și respirația se corecteză în același timp. În acest caz se impune folosirea unei echipe mixte, cu participarea unui medic ORL-ist.

În unele cazuri, intervenția de rinoplastie se poate asocia cu alte intervenții cum ar fi: implantul de buze (Permalip), intervenții care vor avea drept rezultat îmbunătățirea profilului pacientului (profiloplastie).

Rinocorecția poate fi închisă sau deschisă, tipul intervenției depinzând de structurile asupra cărora trebuie intervenit cu preponderență.

Contactează-ne

 

Rinoplastie 2000 €
FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »