Programări la 0722529728.
Diminuția (reducția) mamară constă în îndepărtarea surplusului glandular și a excesului tegumentar de la nivelul sânilor

Diminuție (reducție) mamară

Diminuția (reducția) mamară constă în îndepărtarea surplusului glandular și a excesului tegumentar de la nivelul sânilor, rezultatul fiind un sân ferm și cu o mărime proporțională cu restul corpului.
Atât femeile tinere cât și cele în vârstă, din cauza unor tulburări endocrine sau din cauza unor probleme apărute la menopauză, pot suferi de hipertrofie a glandei mamare, o mărire în exces a glandei mamare. Aceasta afecțiune poartă numele de gigantomastie și este o afecțiune greu suportată de femei. Excesul de glandă mamară produce modificări la nivelul coloanei vertebrale din cauza greutății survenite, în acest caz o astfel de intervenție este neapărat necesară.
Sunt diferite tehnici standard care se adaptează fiecărei paciente. Tehnica se stabilește în urma analizei mărimii glandei mamare, conformației toracelui, căderii tegumentului abdominal.

Contactează-ne

 

Video cu intervenție realizată de doctor Elena Marincea în cabinetul de chirurgie plastică și estetică Fix Clinique:

cuvinte-cheie: Fix Clinique, dr Elena Marincea, chirurgie plastică, chirurgie estetică, chirurgie cosmetică, București, chirurgia sânilor, micșorare sâni, diminuție mamară, reducție mamară, exces piele, exces tegumentar, tegument, piele, sâni, sân, surplus glandular, sâni fermi, tulburări endocrine, menopauză, hipertrofie, gigantomastie, coloana vertebrală, aspect firesc, aspect natural, fermitate, volum sâni, glanda mamară, plata în rate
FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp