Programări la 0722529728.
Blefaroplastia este operația care se efectuează atât la nivelul pleoapei inferioare cât și celei superioare pentru a îndepărta pielea în exces, pungile de grăsime și cearcănele

Blefaroplastie – superioară sau inferioară

Blefaroplastia este operația care se efectuează atât la nivelul pleoapei inferioare cât și celei superioare pentru a îndepărta pielea în exces, pungile de grăsime și cearcănele.
Această intervenție chirurgicală are rolul de a conferi feței tinerețe și prospețime, scăpând de aspectul de față obosită din cauza ochilor umflați și a pielii lăsate.
Persoanele care sunt interesate de o reîmprospătare a aspectului din jurul ochilor și apelează cu încredere la Fix Clinique au vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. După această intervenție, efectul este cu adevărat unul surprinzător, fața pacienților este reîntinerită cu 10 ani și naturalețea recâștigată.
Acolo unde este necesar, odată cu operația de blefaroplastie, se poate interveni și asupra sprâncenelor pentru ridicarea acestora și scoaterea în evidență a ochilor.
Pentru ca întreaga procedură să se finalizeze cu succes, pacientul care optează pentru blefaroplastie necesită spitalizare pentru o noapte. După externare, pacientul trebuie să se prezinte la control în vederea asigurării condițiilor optime necesare procesului de vindecare.
Procesul de recuperare după această intervenție durează în jur de o săptămână, iar apoi pacienții se pot reîntoarce la activitățile cotidiene.

Mai jos, câteva momente din timpul unei operații de blefaroplastie, efectuate de doamna doctor Elena Marincea la cabinetul Fix Clinique:

Contactează-ne

 

Blefaroplastie superioară 950 €

 

cuvinte-cheie: Fix Clinique, doctor Elena Marincea, chirurgie plastică, chirurgie estetică, chirurgie cosmetică, București, blefaroplastie, exces grăsime, exces piele, pleoape, gene, sprâncene, riduri, pungi grăsime, țesut adipos, cearcăne, tonus, ochi, piele laxă, cicatrici, pliu palpebral, proceduri, pliu cutanat, vindecare, tegument, vedere periferică, câmp vizual
FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp