Programări la 0722529728.

Slăbire rapidă, fără piele lăsată, prin lipoplastie asistată de radiofrecvență

Tratamentul de slăbire localizară prin remodelare corporală este realizat la cabinetul Fix Clinique cu aparatul inovator InMode BodyTite, care are o canulă cu aplicare precisă ce topește țesutul adipos eliminat apoi din corp și un aplicator cu radiofrecvență care stimulează pielea de deasupra grăsimii topite pentru un efect de fermitate. Cu această tehnologie modernă, pielea de deasupra zonei remodelate se contractă și rămâne fără cutele și fără denivelările inestetice caracteristice „slăbirii bruște”. Vasele sanguine sunt coagulate în zona în care grăsimea este topită, ceea ce reduce edemele și vânătăile ulterioare procedurii.

Nu se produc leziuni sau arsuri țesuturilor din jur.

Această procedură medical-estetică nu implică tăierea și extirparea de țesut, iar cicatricile inciziilor prin care se introduce canula sunt foarte mici și se estompează în timp.

Rezultatele se îmbunătățesc și în următoarele șase luni după procedura patentată de liposucție asistată de radiofrecvență (RFAL™).

La cabinetul Fix Clinique, remodelarea corporală este realizată de doctor Elena Marincea, medicul chirurg care a realizat primele liposucții din România.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram has returned invalid data.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp