Programări la 0722529728.

Reducere pentru tratamentul facial complet al ridurilor cu toxină botulinică și pentru terapia antiaging Vampir pentru rejuvenare facială

Oferte la Fix Clinique
Cupon de reducere* de 50% (discount de 100 €) pentru terapia antiaging Vampir pentru rejuvenare facială • plus consultație gratuită pe WhatsApp la +40722529728
Intervenție realizată de doctor Elena Marincea, cu peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică, medicul chirurg care a realizat primele intervenții de implanturi mamare în România.

Cupon de reducere* de 17% (discount de 51 €) pentru tratamentul ridurilor cu toxină botulinică • tratament facial complet • plus consultație gratuită pe WhatsApp la +40722529728
Intervenție realizată de doctor Elena Marincea, cu peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică, medicul chirurg care a realizat primele intervenții de implanturi mamare în România.
* ofere valabile până pe 15 februarie 2023 inclusiv

Terapia Vampir regenerează și hidratează pielea și îi redă elasticitatea, atenuează ridurile, cearcănele și cicatricile, stimulează creșterea părului.
Terapia Vampir este minim invazivă și folosește plasma proprie îmbogățită cu trombocite pentru regenerarea prin forțe proprii. Organismul întinerește prin puterea sa de vindecare, doar prin injectarea propriului sânge în loc de injectarea de substanțe chimice străine corpului. Nu există reacții alergice.
Cantitatea de sânge recoltată de la pacient este mică. Ea se centrifughează pentru separarea plasmei cu trombocite de restul elementelor din sânge. De ce se folosesc trombocitele? Pentru că sunt celulele din sânge care ajută la regenerarea și repararea țesuturilor. Reinjectarea plasmei cu trombocite se face cu un ac foarte fin în pielea feței, a gâtului, a decolteului sau a mâinilor. Anestezia este locală și procedura decurge fără durere și fără sângerări. Se stimulează regenerarea celulară și formarea colagenului.

 

 

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram has returned invalid data.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp