Programări la 0722529728.

Procedură nechirurgicală pentru liftingul facial cu fire resorbabile de suspensie

Thread lifting este o metodă alternativă liftingului chirurgical prin care se infiltrează în țesutul subcutanat fire pentru a ridica și pentru a repoziționa țesuturile. Aceste fire sunt fine, rezistente și flexibile, biocompatibile și resorbabile în totalitate. Se formează o rețea tridimensională din aceste fire prin plasarea lor la diferite adâncimi și acționează ca suport pentru țesuturi. Când firele se degradează, stimulează formarea de colagen nou.

Nu se fac incizii, deci nu vor apărea cicatrici. Firele se introduc cu ace speciale. Această procedură inovativă minim invazivă nu are ca efecte hematoame sau echimoze, ci apar doar câteva mici umflături pentru câteva zile. Nu necesită spitalizare, iar recuperarea este rapidă. Nu se produc reacții alergice.

Efectul de lifting durează până la patru ani, în funcție de regimul de viață al persoanei respective. Alcoolul, țigările și expunerea la soare sunt factori care scurtează perioada în care rezultatele sunt vizibile.

Liftingul facial cu fire resorbabile de suspensie la Fix Clinique costă 1250 euro, cu programare la telefon +4 0722 529 728.

Procedură nechirurgicală pentru liftingul facial cu fire resorbabile de suspensie

cuvinte-cheie: Fix Clinique, doctor Elena Marincea, chirurgie plastică, chirurgie estetică, București, lifting facial, lifting nechirurgical, fire resorbabile, lifting fire, lifting cervicofacial, riduri gravitație, rejuvenare facială, riduri ochi, gușă curcan, lifting platysma, mușchiul mimicii, tehnica SMAS, efectele îmbătrânirii feței, tehnici moderne, liftingul chirurgical clasic, liftingul endoscopic frunții, piele lăsată, pliuri piele, falduri piele, elastină colagen, reîntinerire, tonus muscular, grăsime exces, rezultate stabile timp, întinderea structurilor cutanate, ridicarea trăsăturilor feței

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram has returned invalid data.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp