Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Procedură nechirurgicală pentru liftingul facial cu fire resorbabile de suspensie

Thread lifting este o metodă alternativă liftingului chirurgical prin care se infiltrează în țesutul subcutanat fire pentru a ridica și pentru a repoziționa țesuturile. Aceste fire sunt fine, rezistente și flexibile, biocompatibile și resorbabile în totalitate. Se formează o rețea tridimensională din aceste fire prin plasarea lor la diferite adâncimi și acționează ca suport pentru țesuturi. Când firele se degradează, stimulează formarea de colagen nou.

Nu se fac incizii, deci nu vor apărea cicatrici. Firele se introduc cu ace speciale. Această procedură inovativă minim invazivă nu are ca efecte hematoame sau echimoze, ci apar doar câteva mici umflături pentru câteva zile. Nu necesită spitalizare, iar recuperarea este rapidă. Nu se produc reacții alergice.

Efectul de lifting durează până la patru ani, în funcție de regimul de viață al persoanei respective. Alcoolul, țigările și expunerea la soare sunt factori care scurtează perioada în care rezultatele sunt vizibile.

Oferta Fix Clinique este o reducere de 20% la liftingul facial cu fire resorbabile de suspensie, de la 1250 euro la 1000 euro. Promoție valabilă cu programare la telefon +4 0722 529 728.

Ofertă promoție reducere 20% la procedura nechirurgicală pentru liftingul facial cu fire resorbabile de suspensie

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Întinerirea pleoapelor se face prin eliminarea surplusului de piele care apare odată cu îmbătrânirea. Beneficiați acum la Fix Clinique de o reducere de 20% (de la 1810 euro la 1448 euro) pentru blefaroplastia superioară și inferioară.
Oferta este valabilă doar cu programare la telefon +40722529728, doctor Elena Marincea. Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!
  • La Fix Clinique, blefaroplastia superioară și inferioară beneficiază acum de o reducere de 20% (de la 1810 euro la 1448 euro)
Programare la telefon +40722529728, doctor Elena Marincea
Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!
  • Augmentare cu implant mamar anatomic de 360 centimetri cubi și corectarea ptozei mamare (sâni „căzuți”)

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »