Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Procedură nechirurgicală pentru liftingul facial cu fire resorbabile de suspensie

Thread lifting este o metodă alternativă liftingului chirurgical prin care se infiltrează în țesutul subcutanat fire pentru a ridica și pentru a repoziționa țesuturile. Aceste fire sunt fine, rezistente și flexibile, biocompatibile și resorbabile în totalitate. Se formează o rețea tridimensională din aceste fire prin plasarea lor la diferite adâncimi și acționează ca suport pentru țesuturi. Când firele se degradează, stimulează formarea de colagen nou.

Nu se fac incizii, deci nu vor apărea cicatrici. Firele se introduc cu ace speciale. Această procedură inovativă minim invazivă nu are ca efecte hematoame sau echimoze, ci apar doar câteva mici umflături pentru câteva zile. Nu necesită spitalizare, iar recuperarea este rapidă. Nu se produc reacții alergice.

Efectul de lifting durează până la patru ani, în funcție de regimul de viață al persoanei respective. Alcoolul, țigările și expunerea la soare sunt factori care scurtează perioada în care rezultatele sunt vizibile.

Oferta Fix Clinique de 1 Martie este o reducere de 20% la liftingul facial cu fire resorbabile de suspensie. Promoție valabilă cu programare la telefon +4 0722 529 728.

Procedură nechirurgicală pentru liftingul facial cu fire resorbabile de suspensie

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Știați că atât femeile cât și bărbații pot beneficia de buze mărite pentru totdeauna cu implanturi siliconice în doar 30 de minute? Implanturile sunt patentate CE.
  • 13% reducere la implantul permanent pentru mărirea buzelor.  Plata în rate prin Card avantaj. Consultație gratuită!
detalii aici: 
https://www.fixclinic.ro/permalip-solutia-sigura-definitiva-dovedita-clinic-marirea-buzelor/
  • 20% reducere la procedura nechirurgicală pentru liftingul facial cu fire resorbabile. Plata în rate prin Card avantaj.
Consultație gratuită!
detalii aici: 
https://www.fixclinic.ro/procedura-nechirurgicala-pentru-liftingul-facial-cu-fire-resorbabile-de-suspensie/?fbclid=IwAR0AWh6uDRlExUc64TveJL495z6ffIZglB8QveTKD-orRNQ6N6w0Ies-oTU

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »