Programări la 0722529728.

Procedura medical-estetică de înlăturare localizată a țesutului adipos persistent, fără proceduri excizionale, cu un rezultat eficient și o piele uniformă

Liposucția este o operație de remodelare corporală. Față de lipoaspirația clasică, liposucția asistată de radiofrecvență cu aparatul BodyTite oferă în plus netezirea și micșorarea țesutului adipos și a celui cutanat astfel încât să nu se formeze denivelări și cute inestetice. Față de canula simplă din cazul liposucției chirurgicale clasice, canula de la aparatul BodyTite topește grăsimea prin radiofrecvență, adică prin căldură. Corpul va fi stimulat să producă din nou colagen care face ca pielea să adere la țesutul de dedesubt, să devină fermă, și astfel împiedică formarea cutelor de țesut.
Zonele corpului din care se poate elimina grăsimea cu liposucția asistată de radiofrecvență sunt: abdomen, fese, coapse, șolduri, picioare, brațe, genunchi și talie.
Urmăriți o animație direct de la Inmode, producătorul aparatului BodyTite RFAL, pentru a vedea exact cum funcționează tehnologia lipoaspirației asistate de radiofrecvență. Și profitați de ultimele zile pentru programare la Fix Clinique, ca să prindeți reducerile la liposucții pe abdomen și coapse, la doctor Elena Marincea, medicul chirurg care a realizat primele liposucții din România.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram has returned invalid data.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp