Programări la 0722529728.

Procedeu cosmetic nonchirurgical pentru reducerea ridurilor dinamice

Milioane de oameni plătesc anual pentru a-și injecta în corp o proteină neurotoxică – „toxina botulinică” – produsă de o formă de bacterii numite Clostridium botulinum. Este 100% sigur și nu are efecte nocive asupra sănătății. Studiile clinice i-au demonstrat eficiența și este aprobat pentru utilizare în clinicile de specialitate.
În ciuda a ceea ce mulți afirmă, toxina botulinică nu elimină de fapt ridurile, ci funcționează prin reducerea spasmului mușchilor care provoacă ridurile, în special liniile de încruntare dintre arcadele sprâncenelor, ridurile de mirare de pe frunte și ridurile mimice în formă de evantai numite „laba gâștei” care apar pe marginea exterioară a ochilor.
Injectarea acestui medicament conduce la blocarea transmiterii impulsurilor nervoase și deci la inhibarea activității mușchilor. Mușchiul este relaxat, ceea ce duce la reducerea așa-numitelor „riduri dinamice” (ridurile care sunt prezente numai atunci când se contractează mușchii). Acesta este motivul pentru care toxina botulinică este atât de eficientă în jurul gurii (pentru încrețiturile pielii care apar când persoana râde) și în colțul ochilor și pe frunte (pentru faldurile pielii create când se încruntă sau se strâmbă).
Pentru a menține efectele antirid, este nevoie de tratamente de întreținere de două ori pe an.
Botox este doar un brand de toxină botulinică, alături de multe altele. În România, toxina botulinică este disponibilă sub numele de Vistabel, care se utiliează și la Fix Clinique.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp