Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Primul implant mamar din silicon a fost un mare succes

Prima persoană care a avut implanturi mamare din silicon a fost Timmie Jean Lindsey din Texas, care a mers la spital pentru îndepărtarea unor tatuaje de pe sân, dar a consimțit să devină voluntar pentru o intervenție revoluționară. Era anul 1962 și Lindsey avea 29 de ani.

Ea nu a spus nimănui nimic despre implanturi timp de 30 de ani, lăsând fără răspuns întrebările familiei și ale prietenilor privind procedura prin care a ajuns peste noapte de la cupă B la cupă C.

Operația a fost un succes și, 55 de ani mai târziu, Timmie Jean Lindsey purta în continuare implanturile mamare. Ea a deschis calea milioanelor de proceduri de mărire a sânilor, inclusiv fiica și nepoata ei apelând la augmentarea mamară cu silicon.

sursa foto: https://onedio.com/haber/dunyanin-ilk-silikon-memelere-sahip-olan-kadini-timmie-jean-lindsey-ile-tanisin-722378

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Procesul de îmbătrânire face ca buzele să devină mai subțiri și să scadă mult în volum, devenind plate. Există mai multe modalități de a obține buze mai voluptoase, dar cu aspect natural. O clasificare a soluțiilor disponibile, cu avantaje și dezavantaje la fiecare, citiți aici:
https://www.fixclinic.ro/optiuni-pentru-buze-mai-pline-mai-netede-mai-senzuale/
Soluții personalizate în cabinetul Fix Clinique, doctor Elena Marincea, programare la telefon +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!
  • Produsele dermatocosmetice, sportul și alimentația sănătoasă ne mențin trăsăturile din tinerețe și un corp frumos pentru o perioadă de timp. La un moment dat însă, oglinda ne sugerează că a venit momentul pentru tratamente de chirurgie estetică. Există multe proceduri care să atenueze semnele de îmbătrânire. Chirurgia cosmetică este concentrată pe îmbunătățirea aspectului, a atractivității estetice, a simetriei și a proporției, pentru orice zonă a capului, gâtului și corpului care funcționează normal.
Fix Clinique vă așteaptă și în 2020 pentru soluții personalizate.
Doctor Elena Marincea, programare la telefon +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!
  • Sărbători cu bucurii și sănătate!
doctor Elena Marincea

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »