Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Prima mamoplastie de augmentare a fost efectuată pentru reconstrucția sânilor după eliminarea unei tumori

Mărirea sânilor este, în zilele noastre, una dintre cele mai populare operații de chirurgie cosmetică din întreaga lume. Tehnicile și materialele folosite s-au îmbunătățit continuu până au ajuns să fie sigure pentru sănătatea pacienților.

La începutul și la mijlocul secolului al XX-lea, au fost utilizate multe materiale diferite pentru implantare sau injectare în sânul pacienților, inclusiv parafină, vaselină, cauciuc măcinat și uleiuri siliconice. Cele mai multe dintre aceste prime încercări au dus la sâni denaturați, nefirești și chiar la complicații fatale.

Dar cine a fost prima persoană care a sugerat modificarea chirurgicală a sânului feminin?

Chirurgul austro-german Vincenz Czerny este cunoscut drept „tatăl chirurgiei plastice”. În 1895,  el a efectuat reconstrucția sânilor la o femeie căreia i se eliminase o tumoare din sânul stâng. Pacienta era îngrijorată de aspectul lăsat al sânilor, așa că Czerny a ajuns la concluzia că poate găsi o modalitate de a o ajuta. Vincenz Czerny a efectuat prima mamoplastie de augmentare folosind un lipom benign preluat de la șoldul pacientei.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Procesul de îmbătrânire face ca buzele să devină mai subțiri și să scadă mult în volum, devenind plate. Există mai multe modalități de a obține buze mai voluptoase, dar cu aspect natural. O clasificare a soluțiilor disponibile, cu avantaje și dezavantaje la fiecare, citiți aici:
https://www.fixclinic.ro/optiuni-pentru-buze-mai-pline-mai-netede-mai-senzuale/
Soluții personalizate în cabinetul Fix Clinique, doctor Elena Marincea, programare la telefon +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!
  • Produsele dermatocosmetice, sportul și alimentația sănătoasă ne mențin trăsăturile din tinerețe și un corp frumos pentru o perioadă de timp. La un moment dat însă, oglinda ne sugerează că a venit momentul pentru tratamente de chirurgie estetică. Există multe proceduri care să atenueze semnele de îmbătrânire. Chirurgia cosmetică este concentrată pe îmbunătățirea aspectului, a atractivității estetice, a simetriei și a proporției, pentru orice zonă a capului, gâtului și corpului care funcționează normal.
Fix Clinique vă așteaptă și în 2020 pentru soluții personalizate.
Doctor Elena Marincea, programare la telefon +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!
  • Sărbători cu bucurii și sănătate!
doctor Elena Marincea

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »