Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Pierderea în greutate și remodelarea corporală prin liposucție clasică (lipoaspirație)

Pierderea în greutate și remodelarea corporală prin intervenție de îndepărtare a excesului de grăsime a devenit o procedură populară după inventarea canulei. Cea mai frecventă este liposucția abdominală, dar se efectuează și liposucția brațelor, a flancurilor (părțile laterale ale peretelui abdominal, cuprinse între ultima coastă și șold) sau a gambelor, lipoaspirația coapselor, pentru gușă sau pentru spate.

Liposucția clasică (tumescentă) este și cea mai veche metodă și presupune injectarea unui amestec format din ser fiziologic pentru îndepărtarea grăsimii, un medicament cu efect de contracție a vaselor de sânge (deci de reducere a sângerării) și anestezic local. Se efectuează incizii mici și se extrage prin aspirație țesutul adipos și fluidele din zona respectivă cu ajutorul unui tub mic metalic numit canulă conectat la un dispozitiv cu vacuum.

Mai multe informații aflați direct în cabinetul Fix Clinique de la doamna doctor Elena Marincea, cu peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică. Programare la telefon +40722529728

cuvinte-cheie: Fix Clinique, Dr ElenaMarincea, chirurgie plastică, chirurgie estetică, București, liposucție tumescentă, lipoaspirație, liposculptură, depozite grăsime subcutanat, exces grăsime, țesut adipos, efecte rapide, recuperare rapidă, rezerve grăsime, lipoliză laser, pierdere greutate, slăbire, remodelare corporală, radiofrecvență, aripioare, colăcei grăsime, canulă, tub metalic, vacuum, liposucție ultrasunete, lipoaspirație laser, surplus grăsime, elasticitate piele, șorț abdominal, celulită, coajă portocală, preț mic, zone inestetice

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Ultimele zile ale promoției: 10% discount la procedurile estetice nechirurgicale
• injectare de toxină botulinică
• injectare de acid  hialuronic la nivelul cearcănelor, buzelor sau șanțurilor nazo-geniene
• mezoterapie
• peeling – ușor sau mediu cu TCA (acid tricloracetic)
• lifting facial cu ajutorul firelor de suspensie
• rejuvenarea facială cu PRP – terapia vampir

Programează-te acum pentru o consultație gratuită și află care proceduri te fac mai frumoasă până de Ziua Îndrăgostiților!
Soluții personalizate în cabinetul Fix Clinique, doctor Elena Marincea, telefon +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!
  • Programează-te acum pentru o consultație gratuită și află care proceduri te fac mai frumoasă până de Ziua Îndrăgostiților!
Primești pe loc cadou un cupon de 10% discount la procedurile estetice nechirurgicale.
Soluții personalizate în cabinetul Fix Clinique, doctor Elena Marincea, programare la telefon +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!
  • NOU! ONLINE SFATURI GRATUITE ÎN SITE fixclinic.ro
Adresează o întrebare medicului de chirurgie plastică și estetică! Vei primi răspuns gratuit pe adresa de email. Confidențial.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Online sfaturi gratuite – adresează o întrebare medicului de chirurgie plastică și estetică
Adresează o întrebare medicului de chirurgie plastică și estetică! RĂSPUNS GRATUIT CONFIDENȚIAL

Consultație gratuită plus cadou un cupon de 10% discount la procedurile estetice nechirurgicale. Detalii aici »»»

Translate »