Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Persoanele cu implanturi mamare mai pot face sport ca înainte de operație?

Ca după orice tip de operație, în perioada de recuperare nu se fac mișcări bruște, nu se face efort prin ridicarea unor greutăți sau sărituri și extensii la aerobic sau fitness. Exact aceleași restricții le are orice pacient după intervențiile chirurgicale de orice fel, diferă doar perioada în care se aplică acestea.

În cazul operației de augmentare mamară cu implanturi, se poate face mișcare după o lună sau după șase săptămâni, depinde de ritmul în care fiecare organism își revine. După jumătate de an, se ajunge la performanțele anterioare privind intensitatea sportului practicat. După șase luni de la intervenție, chiar și sportivele de performanță își urmează antrenamentele obișnuite cu rezultate spectaculoase, reintrarea în formă maximă făcându-se totuși treptat. Organismul nu poate brusc să reacționeze și nu trebuie forțat.

Orice alte activități care pot părea interzise pot fi făcute după reintrarea în formă a persoanelor cu implanturi mamare:

– sporturi aeriene: sărituri cu coarda elastică, planorism, deltaplanorism, sărituri cu schiurile, parașutism, surf aerian, sky flying;

– sporturi terestre: skateboarding, snowboarding, schi viteză, ciclism;

– sporturi nautice: sărituri în apă, scufundări, surfing etc.

Spulberarea mitului că odată cu implanturile mamare persoana devine un fel de păpușă din porțelan cântărește mult în luarea deciziei privind operația de mărire a sânilor. Medicul specialist în chirurgie plastică și estetică poate da și mai multe detalii și răspunde cu argumente valabile la orice întrebări legate de recuperarea și de revenirea la stilul de viața anterior intervenției.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Știați că atât femeile cât și bărbații pot beneficia de buze mărite pentru totdeauna cu implanturi siliconice în doar 30 de minute? Implanturile sunt patentate CE.
  • 13% reducere la implantul permanent pentru mărirea buzelor.  Plata în rate prin Card avantaj. Consultație gratuită!
detalii aici: 
https://www.fixclinic.ro/permalip-solutia-sigura-definitiva-dovedita-clinic-marirea-buzelor/
  • 20% reducere la procedura nechirurgicală pentru liftingul facial cu fire resorbabile. Plata în rate prin Card avantaj.
Consultație gratuită!
detalii aici: 
https://www.fixclinic.ro/procedura-nechirurgicala-pentru-liftingul-facial-cu-fire-resorbabile-de-suspensie/?fbclid=IwAR0AWh6uDRlExUc64TveJL495z6ffIZglB8QveTKD-orRNQ6N6w0Ies-oTU

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »