Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

PermaLip este soluția sigură și definitivă, dovedită clinic, pentru mărirea buzelor

PermaLip este un dispozitiv patentat, marcat cu CE, destinat exclusiv creșterii buzelor, care a fost supus unor teste clinice extinse pentru a dovedi siguranța și eficiența lui.

Una dintre cele mai mari provocări în chirurgia cosmetică a regiunii periorale a fost căutarea unei soluții eficiente pentru augmentarea permanentă a buzelor. De cele mai multe ori, tratamentele pentru mărirea buzelor sunt repetitive și, ca rezultat, pot fi costisitoare. PermaLip reprezintă dispozitivul medical cu cea mai avansată eficiență, care asigură o îmbunătățire permanentă a buzelor, cu un timp minim de recuperare.

Până când implanturile de buze PermaLip au apărut pe piața, soluțiile permanente de augmentare a buzelor s-au bazat pe implanturi care duc la o limitare a mișcării și la un aspect de augmentare a buzelor nefiresc. PermaLip sunt implanturi permanente pentru buze, făcute dintr-un silicon moale, dar solid, care oferă pacienților o îmbunătățire a volumului buzelor, fără complicațiile asociate cu umpluturi dermice. Implantul PermaLip poate fi ușor eliminat în cazul în care pacientul își reconsideră alegerea sau dacă dorește să mărească dimensiunea lui. Folosind un proces de turnare prin injecție pentru a produce un implant cu contur natural, cu o suprafață neporoasă netedă, implantul nu se poate rupe sau dezumfla și poate fi îndepărtat oricând. Implanturile pentru buze PermaLip sunt disponibile în diferite dimensiuni, ceea ce face ca acestea să fie preferate atât pentru pacienți, cât și pentru profesioniștii din domeniul medical, care caută o metodă sigură și definitivă de mărire a buzelor, cu timpi rapizi de recuperare.

Adio efect temporar! Fără tratamente repetitive! Dorința de a avea buze senzuale pentru tot restul vieții

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Ofertă la pachetul de rejuverare facială prin terapia anti-aging Vampir asociată cu un tratament de ștergere a ridurilor cu toxină botulinică
Consultație gratuită online pe Skype cu programare la tel. +40722529728
Dr Marincea Elena, peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică
https://www.fixclinic.ro/service/terapia-vampirilor-rejuvenare-faciala-cu-platelet-rich-plasma-prp/
  • Ofertă aniversară la 20 de ani Fix Clinique: 11% reducere la pachetul de rejuverare facială prin terapia anti-aging Vampir asociată cu un tratament de ștergere a ridurilor cu toxină botulinică. Programare la telefon +40722529728. Profită acum de numeroasele oferte cu discount substanțial și fă-ți un cadou de Crăciun. Consultație gratuită pe Skype.
Consultație gratuită online pe Skype cu programare la telefon +4 0722 529 728
Dr Marincea Elena, peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică
https://www.fixclinic.ro/service/terapia-vampirilor-rejuvenare-faciala-cu-platelet-rich-plasma-prp/
#FixClinique #DrElenaMarincea #OnlineConsultatieGratuitaSkype #oferta #ChirurgiePlastica #ChirurgieEstetica #Bucuresti #InjectareToxinaBotulinica #TratamentUmplereRiduri #RelaxareaMuschilorMimicii #ReducereaRidurilor #EfectTrofic #ImbunatatireaCirculatiei #ImbunatatireaVascularizatiei #NivelPeriorbital #RiduriLabaGastei #FaraSpitalizare  #RejuvenareFacială #TratamenteCosmetice #Frumusețe #CorectareTrăsături #TerapiaVampir #TratamentAntiAging
  • Terapia Vampir pentru înfrumusețare și întinerire
Terapia Vampir regenerează și hidratează pielea și îi redă elasticitatea, atenuează ridurile, cearcănele și cicatricile, stimulează creșterea părului.
citiți mai mult aici...
https://www.fixclinic.ro/terapia-vampir-pentru-infrumuseta…/
#FixClinique #DrElenaMarincea #ChirurgiePlastică #ChirurgieEstetică #București #RejuvenareFacială #TratamenteCosmetice #Frumusețe #CorectareTrăsături #TerapiaVampir

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »