Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

PermaLip este soluția sigură și definitivă, dovedită clinic, pentru mărirea buzelor

PermaLip este un dispozitiv patentat, marcat cu CE, destinat exclusiv creșterii buzelor, care a fost supus unor teste clinice extinse pentru a dovedi siguranța și eficiența lui.

Una dintre cele mai mari provocări în chirurgia cosmetică a regiunii periorale a fost căutarea unei soluții eficiente pentru augmentarea permanentă a buzelor. De cele mai multe ori, tratamentele pentru mărirea buzelor sunt repetitive și, ca rezultat, pot fi costisitoare. PermaLip reprezintă dispozitivul medical cu cea mai avansată eficiență, care asigură o îmbunătățire permanentă a buzelor, cu un timp minim de recuperare.

Până când implanturile de buze PermaLip au apărut pe piața, soluțiile permanente de augmentare a buzelor s-au bazat pe implanturi care duc la o limitare a mișcării și la un aspect de augmentare a buzelor nefiresc. PermaLip sunt implanturi permanente pentru buze, făcute dintr-un silicon moale, dar solid, care oferă pacienților o îmbunătățire a volumului buzelor, fără complicațiile asociate cu umpluturi dermice. Implantul PermaLip poate fi ușor eliminat în cazul în care pacientul își reconsideră alegerea sau dacă dorește să mărească dimensiunea lui. Folosind un proces de turnare prin injecție pentru a produce un implant cu contur natural, cu o suprafață neporoasă netedă, implantul nu se poate rupe sau dezumfla și poate fi îndepărtat oricând. Implanturile pentru buze PermaLip sunt disponibile în diferite dimensiuni, ceea ce face ca acestea să fie preferate atât pentru pacienți, cât și pentru profesioniștii din domeniul medical, care caută o metodă sigură și definitivă de mărire a buzelor, cu timpi rapizi de recuperare.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Operație de înlocuire a implanturilor mamare
Pentru plata în rate, se aplică direct din site-ul https://www.fixclinic.ro/ pentru Card Avantaj FĂRĂ DOCUMENTE DE VENIT. Aprobare rapidă pentru o limită de credit de până la 12.000 de lei.
Doctor Elena Marincea, programare la telefon +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!
  • Intervenție realizată de Doctor Elena Marincea • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!
Nu uitați de plata în rate. Se aplică direct din site-ul https://www.fixclinic.ro/ pentru Card Avantaj FĂRĂ DOCUMENTE DE VENIT. Aprobare rapidă pentru o limită de credit de până la 12.000 de lei.
  • Bichectomie – micșorarea obrajilor prin eliminarea grăsimii
Scapă de aspectul grăsos al obrajilor printr-o intervenție modernă – bichectomia.
Bichectomia este operația prin care se îndepărtează aglomerația de țesut adipos de la nivelul obrajilor. Bula grăsoasă a lui Bichat (cum este denumit corpul adipos al obrazului) se află sub pomete între planurile musculare ale obrazului. 
În afară de micșorarea obrajilor, se modifică expresia facială și conturul feței devenind mai armonioasă, cu pomeții mai proeminenți.
Cu anestezie locală cu sedare sau cu anestezie totală, medicul specialist în chirurgia plastică execută pe fiecare obraz o incizie mică intraoral prin care se extrage grăsimea, parțial sau total. 
Pentru a evita asimetria, se vor extrage cantități egale de grăsime de pe ambele părți ale feței. 
Se suturează. Pacientul părăsește cabinetul după câteva ore, nu este necesară spitalizarea. Rezultatele apar după 1-2 săptămâni. 
https://www.fixclinic.ro
Doctor Elena Marincea, programare la telefon +40722529728 * Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »