Programări la 0722529728.

Pentru femei și pentru bărbați, buze mărite pentru totdeauna cu implanturi siliconice PermaLip® în doar 30 de minute

Implanturile PermaLip® sunt tuburi flexibile aplatizate care se introduc sub piele printr-o incizie în interiorul colțurilor buzelor, sub anestezie locală, într-o intervenție care durează doar 30 de minute. Augmentarea buzelor cu implanturile PermaLip® se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

PermaLip® sunt implanturi permanente patentate (marcate cu CE) și sunt mici, medii și mari, adică de 3 mm, 4 mm și 5 mm. Toate acestea sunt disponibile cu lungimi de 55 mm, 60 mm și 65 mm. Se poate folosi un implant de mărime diferită pentru buza de jos față de cea de sus.

Implanturile pentru buze utilizate înaintea inventării dispozitivelor PermaLip® foloseau materiale mult prea ferme pentru structura moale a buzelor. PermaLip® este construit dintr-un material ameliorat și anume un material siliconic flexibil, cu o structură moale asemeni buzelor. Are un design mult îmbunătățit față de implanturile din generațiile anterioare. Este ușor de pus și, la fel de important, este ușor de îndepărtat dacă pacientul dorește acest lucru.

În timpul consultației, care la Fix Clinique este gratuită, medicul discută dorințele și așteptările pacientului și alege mărimea implanturilor. Raportul dintre mărimea implantului și cel al buzei naturale nu trebuie să depășească 50%.

Programări la telefon: +40 722 529 728

Contactează-ne

Nu uitați de ofertele și reducerile oferite ritmic la cabinetul Fix Clinique.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram has returned invalid data.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp