Programări la 0722529728.

Ofertă pentru blefaroplastia superioară și inferioară

Ofertă valabilă până pe 10 martie 2022: blefaroplastia superioară și inferioară beneficiază de o reducere de 200 de euro (de la 2000 euro la 1800 euro).

Bonus: acum la Fix Clinique beneficiați de consultație gratuită online pe WhatsApp, doar cu programare la telefon/WhatsApp +40722529728.

Blefaroplastia este operația care se efectuează atât la nivelul pleoapei inferioare cât și celei superioare pentru a îndepărta pielea în exces, pungile de grăsime și cearcănele.
Această intervenție chirurgicală are rolul de a conferi feței tinerețe și prospețime, scăpând de aspectul de față obosită din cauza ochilor umflați și a pielii lăsate.
Persoanele care sunt interesate de o reîmprospătare a aspectului din jurul ochilor și apelează cu încredere la Fix Clinique au vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. După această intervenție, efectul este cu adevărat unul surprinzător, fața pacienților este reîntinerită cu 10 ani și naturalețea recâștigată.
Acolo unde este necesar, odată cu operația de blefaroplastie, se poate interveni și asupra sprâncenelor pentru ridicarea acestora și scoaterea în evidență a ochilor.
Pentru ca întreaga procedură să se finalizeze cu succes, pacientul care optează pentru blefaroplastie necesită spitalizare pentru o noapte. După externare, pacientul trebuie să se prezinte la control în vederea asigurării condițiilor optime necesare procesului de vindecare.
Procesul de recuperare după această intervenție durează în jur de o săptămână, iar apoi pacienții se pot reîntoarce la activitățile cotidiene.

Cabinetul Fix Clinique
Doctor Elena Marincea, cu peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp