CABINETUL ESTE DESCHIS ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ MAXIMĂ. Programări la 0722529728.

Întinerirea feței în proporție de 90%, cu recuperare totală până de Crăciun 2021!

Vă doriți un lifting facial printr-o procedură sigură, cu recuperare rapidă, cu minimum de cicatrici, dar cu rezultate care se mențin pentru minim 10 ani?

La Fix Clinique, până de Crăciun 2021 beneficiați de un discount de 1000 de euro la MACS Facelift. Nu ratați oferta de întinerirea a feței în proporție de 90%, cu recuperare totală până de Crăciun 2021, la doar 2500 de euro.

MACS Facelift are un risc mai mic de complicații față liftingul facial clasic. Acesta are o abordare mai blândă și mai delicată și corectează căderea zonelor inferioare ale feței și ale gâtului. Resuspendarea este permanentă pentru țesuturile moi profunde ale feței și ale gâtului, zonele care se lasă în jos odată cu vârsta și timpul.

Acum, chirurgii plasticieni înțeleg mai bine schimbările care apar odată cu îmbătrânirea feței. Tehnicile mai vechi de lifting facial care trag doar pielea obrajilor în lateral au uneori ca rezultat un aspect nenatural, „exagerat”. Majoritatea tehnicilor anterioare lasă cicatrici foarte mari.

Fețele tinere sunt mai pline și mai ridicate. Pe măsură ce atât femeile și cât și bărbații îmbătrânesc, aceștia pierd volum (grăsime) la nivelul feței, ceea ce creează adâncituri și o cădere în zona gâtului și a maxilarului. O mare parte din acest volum pierdut poate fi corectat prin intermediul unor materiale de umplere injectabile.

Țesuturile moi mai profunde ale feței se deplasează descendent. Aceste țesuturi moi sunt mușchii de expresie facială și grăsimea facială care cuprinde o rețea de țesut conjunctiv. Odată cu vârsta, din cauza expunerii la radiațiile solare, a pierderii de volum și a gravitației, acest țesut conjunctiv se lasă.

Soluția? Tesuturile moi căzute sunt repoziționate înapoi unde le este locul prin MACS Facelift! Ridicarea vizează partea inferioară a feței și gâtul și resuspendă țesuturile moi într-un punct fix mai sus, în regiunea temporală. Aceasta este o tehnică relativ nouă, care se bazează pe modificările anatomice survenite odată cu îmbătrânirea.

În denumirea procedurii MACS (Minimal Access Cranial Suspension) Facelift, MA înseamnă „acces minim”. Acest lucru înseamnă o cicatrice scurtă. CS înseamnă „suspensie craniană”. Suturile MACS lift sunt legate de un punct stabil din regiunea temporală, cunoscut sub numele de fascia temporală profundă. Aceasta cuprinde partea de „suspendare craniană” a liftingului, care diferă de alte proceduri de lifting facial care doar trag pielea și nu se ocupă de țesuturile profunde subiacente în același mod.

MACS Facelift este deci o procedură cu o cicatrice mică, fără risc de rănire a nervului facial datorită inciziilor superficiale, cu un timp de recuperare mai mic decât în cazul liftingului chirurgical clasic.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top Call Now ButtonSună pt ofertele de Crăciun!
Translate »