Programări la 0722529728.

Micșorarea sânilor din motive estetice, medicale sau psihologice

Multe femei cu sânii mici le invidiază pe cele cu sânii voluminoși în mod natural și se întreabă de ce o femeia ar avea dorința de a-și micșorezi sânii, când marea majoritate a doamnelor visează la augmentare mamară. Ce nu știu aceste persoanele este că, indiferent dacă sunt asociați cu o femeie obeză sau doar cu o fată tânără cu greutate normală, sânii foarte mari sunt sursa mai multor tipuri de probleme. În primul rând, sub acțiunea greutății sânilor, coloana vertebrală se deformează ireversibil (se instalează postura cu cocoașă – cifoza – și nu numai), apărând dureri de spate, de gât și de umeri. În al doilea rând, ptoza mamară se accentuează mult mai rapid decât în cazul sânilor mici. Nu fără importanță este și aspectul că femeile cu sânii foarte mari se simt incomodate și au o limitare majoră în activitățile fizice, având nevoie de sutiene sau de bustiere cu un nivel ridicat de susținere. De aceea, sportivele de performanță cu sânii prea mari au fost nevoite să-și micșoreze sânii pentru a-și recăpăta libertatea de mișcare și de a continua activitatea sportivă la nivel înalt.

Soluția este deci mamoplastia de reducție, procedura întâlnită și sub numele de reducție mamară, și presupune îndepărtarea unei porțiuni din glanda mamară, a excesului de grăsime și de piele de la nivelul sânilor, deci intervenția include și ridicarea sânilor (liftingul mamar).

Îmbunătățirea stimei de sine, capacitatea de a desfășura activitățile fizice și sportive dorite, dispariția durerilor de la nivelul spatelui sunt beneficiile mamoplastiei de reducție, care readuc echilibrul în viața femeilor cu hipertrofie mamară.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram has returned invalid data.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp