Programări la 0722529728.

Mezoterapia întinerește și hidratează pielea

Mezoterapia se adresează în special pacientelor care doresc să elimine pielea lăsată de pe obraji, frunte, bărbie, gât și de pe partea inferioară a brațelor.

Mezoterapia nu se substituie tratamentului facial cu toxină botulinică, dar poate ameliora textura tegumentelor tratate astfel. Produșii injectați vor prelungi efectul toxinei botulinice, vor stimula producția de elastină și colagen.

Ca terapie, face parte din categoria celor nechirurgicale, adresate întineririi pielii. Din punct de vedere tehnic, ea constă în injectarea directă, subcutanată, a diferitelor substanțe. Scopul este întinerirea și hidratarea pielii, adică creșterea elasticității și a tonicității, concomitent cu netezirea suprafeței. Injecțiile se fac cu ace foarte fine, după ce a fost aplicat un gel anestezic local. Ca urmare, procedura nu este deloc dureroasă.

Concret, avantajele acestei terapii sunt faptul că se realizează extrem de repede, că e noninvazivă și lipsită de durere, iar efectele sunt observabile imediat după primul tratament.

Pe lângă faptul că tratamentul are ca efect imediat hidratarea și hrănirea corespunzătoare a tegumentului, o mențiune foarte importantă trebuie făcută în cazul ridurilor de suprafață, care pot dispărea chiar și după o singură ședință.

Mezoterapia are cele mai bune rezultate în tratarea ridurilor perpendiculare pe buze, a buzelor deshidratate, dar și a ridurilor „bar code” care apar sub pomeți.

Perioada de recuperare după procedură depinde, desigur, de dimensiunea suprafeței tratate și de fiecare organism în parte, dar cele mai multe femei care apelează la mezoterapie își pot relua viața socială și activitatea profesională chiar de a doua zi. Există doar câteva restricții care se referă în general la evitarea expunerii la soare și la folosirea unor creme cu un factor de protecție mare sau foarte mare.

În pofida faptului că procedura are efecte imediate, pentru ca ele să dureze este recomandabil un set de trei tratamente, întinse pe trei luni, momentul exact urmând să fie stabilit în funcție de consultul medical și de starea pacientei.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp