Programări la 0722529728.

Metodă de lipoaspirație minim invazivă care retractă excesul de piele și stimulează formarea de colagen în următoarele 6 luni

Metodă de lipoaspirație minim invazivă care retractă excesul de piele și stimulează formarea de colagen în următoarele 6 luni

Cea mai frecventă întrebare a pacienților la consultația dinaintea procedurii de liposucție este „Ce se va întâmpla cu toată pielea în plus după ce va fi aspirată grăsimea? Va atârna așa cum se întâmplă și la slăbitul brusc?”. Cu noul și fabulosul aparat InMode BodyTite, medicul chirurg este capabil să retracte pielea în același timp cu intervenția de liposucție. Așadar, este vorba despre îndepărtarea grăsimii și contractarea pielii, printr-o singură procedură care implică doar incizii foarte mici.

Care este modalitatea în care aparatul inovator InMode BodyTite își face magia? Este o tehnologie cu radiofrecvență. Se introduce canula sub piele și aceasta încălzește partea inferioară a pielii la o temperatură perfect controlată, în jur de 70-74 de grade Celsius. Acest proces face ca pielea să se retracte, iar inflamația provocată stimulează organismul să formeze colagen nou. Altfel spus, manevrarea precisă a canulei topește țesutul adipos și îl elimină, iar aplicatorul cu radiofrecvență încălzește controlat pielea și dermul și stimulează pielea de deasupra grăsimii topite pentru a obține un efect de fermitate. Pielea de deasupra zonei remodelate se contractă și devine uniformă, fără cute și fără denivelări inestetice.

Lipoaspirația asistată de radiofrecvență are și avantajul că edemele și vânătăile ulterioare procedurii sunt mult reduse față de intervenția clasică, deoarece în zona în care grăsimea este topită se produce coagularea vaselor de sânge.

Postoperator, rezultatele liposucției asistate de radiofrecvență (RFAL™) se îmbunătățesc permanent în următoarele 6 luni, tegumentul formează continuu colagen nou în zona remodelată, ceea ce face ca pielea să se contracte și să se elasticizeze, să arate mai întinsă, mai proaspătă, mai fermă și mai tânără. Controlul foarte precis realizat cu acest dispozitiv este ceea ce îl diferențiază de alte aparate de pe piață. Nu se încălzește la întâmplare stratul adipos și pielea, ci există două sonde cu temperaturi diferite prin care medicul chirurg monitorizează pielea atât de deasupra cât și de dedesubt. Valorile sunt setate și urmărite permanent pe monitorul aparatului, pentru a obține un rezultat excelent în urma tratamentului și, în același timp, să nu se introducă prea multă energie astfel încât să nu se producă leziuni sau arsuri ale țesuturilor din jur. Aparatul InMode BodyTite include deci o îmbunătățire masivă a tehnologiei de liposucție în ceea ce privește eliminarea grăsimii simultan cu contractarea pielii, fără tăiere sau extirpare de țesut.

Tratamentul de remodelare corporală prin lipoaspirație asistată de radiofrecvență se aplică atât la femei cât și la bărbați.

Remodelarea corporală prin lipoplastie asistată de radiofrecvență se realizează la cabinetul Fix Clinique de doctor Elena Marincea, medicul chirurg care a realizat primele liposucții din România, cu peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică.

Programare la telefon/WhatsApp +40722529728.

Vă doriți o remodelare corporală care se îmbunătățește permanent până la vară, cu o singură intervenție realizată acum? Bonus, în perioada 7 ianuarie – 7 februarie 2022, primiți și un discount de 500 de euro pentru lipoaspirație la nivelul abdomenului și a coapselor extern (aripioare).

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp