Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Metodă de întinerire cu propriul sânge

Terapia Vampir sau rejuvenarea facială cu plasmă îmbogățită cu trombocite este un tratament injectabil bazat pe sângele pacientului. Trombocitele joacă un rol vital în procesul de reparare și creștere a țesuturilor nou formate. Astfel, plasmă bogată în factori de creștere stimulează secreția de colagen, regenerează țesuturile pielii, ajutând la întinerirea celulelor. De asemenea, hormonii de creștere sunt eliberați în țesut, ceea ce amplifică procesul de vindecare și regenerare. Este recomandat pentru întinerirea facială, reducerea ridurilor pielii, scăderea laxității pielii, tratamentul porilor dilatați și a cicatricilor post-acnee sau a vergeturilor.

Terapia Vampir este una sigură și simplă, întrucât nu există niciun risc de reacții alergice sau infecții virale / bacteriene, deoarece folosește propriul sânge al pacientului. Sângele pacientului este recoltat înainte de procedură cu o seringă, în cele mai sigure condiții. Sângele astfel recoltat este introdus într-o centrifugă care îi va separa componentele. Plasma rezultată, îmbogățită cu trombocite, va fi apoi reinjectată în pielea pacientului.

În medie, o ședință de tratament durează între una și două ore, în funcție de tipul de administrare a plasmei îmbogățite cu plachete sanguine. Aceasta include atât cele 30 de minute necesare pentru recoltarea și centrifugarea PRP, cât și timpul pentru aplicarea anesteziei sub formă de cremă sau spray.

Injectarea de PRP la nivelul pielii păroase a capului diminuează căderea părului, dar rezultatele apar în medie la două luni de la inițierea tratamentului; în primul rând, pacientul va observa oprirea căderii părului și regenerarea ulterioară a acestuia. După o serie de 5-6 ședințe de tratament, sesiunile de întreținere vor fi necesare pentru a menține rezultatele pe termen lung, în general o dată la doi ani.

Perioada de recuperare este practic inexistentă. Imediat după tratament, va apărea roșeața zonei tratate, dar aceasta durează de obicei mai puțin de 24 de ore, în medie, 2-3 ore. În cazuri rare, poate apărea imediat după procedură un edem de intensitate scăzută a pielii, dar va dispărea în curând.

Plasmă îmbogățită cu plachete sanguine utilizată în scopuri cosmetice este o procedură sigură, cu un număr foarte mic de contraindicații pentru efectuarea procedurii. Cele mai frecvente reacții nedorite sunt roșeața și edemul ușor până la moderat al zonei tratate, care persistă o perioadă foarte scurtă de timp.

cuvinte-cheie: Fix Clinique, Dr Elena Marincea, chirurgie plastică, chirurgie estetică, București, riduri, reducerea ridurilor,  fără spitalizare, nechirurgical, rejuvenare facială, tratamente cosmetice, frumusețe, corectare trăsături, Terapia Vampir, tratament antiaging,  plasma îmbogățită, cosmetic, vindecare, regenerare, colagen, fibre elastice, tonifiere, factori creștere, protecție solară, roșeață, edem

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Black Friday la Fix Clinique
Augmentară mamară la numai 2300 euro, ofertă valabilă doar pentru persoanele care telefonează vineri, 15 noiembrie 2019, la +40722529728. Doctor Elena Marincea • Peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică
  • Intervenția de mărire a sânilor cu implanturi mamare nu prezintă rist de a dezvolta cancer mamar. S-au realizat multe studii clinice care au demonstrat că nu există nicio legătură între apariția cancerului mamar și implanturile de silicon. Aceste informații sunt foarte importante pentru că există mai mult de 10 milioane de femei în toată lumea care au deja implanturi mamare. Factorii de risc pentru dezvoltarea cancerului mamar sunt istoricul familial, densitatea sânilor, vârsta, factorii hormonali, expunerea la raze X, obezitatea, consumul excesiv de băuturi alcoolice, fumatul și mulți alții, dar printre ei nu se numără implanturile mamare.
  • Fără tăieturi, fără sângerări, fără dureri și fără cicatrici, tehnica de transplant de păr fir cu fir (FUE – Follicular Unit Extraction) este cea mai modernă la ora actuală, cu rezultate permanente. Firele implantate au o rată de succes de 98%, din rădăcinile lor părul crescând natural cu rezultat maxim după un an.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »