Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Lipofilling-ul mamar – modelarea sânilor cu grăsime proprie

O metodă sigură pentru mărirea sânilor, chiar și doar în anumite zone (sus, pe mijloc, jos), este injectarea de grăsime proprie, inofensivă pentru organism, fără niciun risc de respingere. Nu prezintă riscurile implantului cu silicon, grăsimea rămânând în zona în care a fost injectată, nu se deplasează, nu migrează în altă zonă, ci se integrează în țesuturile unde a fost transferată.

Cel mai mare avantaj al acestei variante de mărire a sânilor este că grăsimea este mult mai ușoară decât implantul cu silicon, ceea ce înseamnă că nu va acționa cu aceeași greutate pentru a trage în jos de sân. Grăsimea injectată nu va conduce la lăsarea sânilor, ea având un volum mare la o masă mică.

Un dezavantaj ar fi că persoanele slabe, care nu dețin surplus de grăsime, nu pot recurge la soluția modelării sânilor cu grăsime proprie. Pentru celelalte paciente însă, beneficiile sunt duble: scapă de o parte din grăsimea suplimentară inestetică prin liposucție în zonele unde își doresc o îmbunătățire a aspectului corpului și își măresc sânii folosind aceaste depozite adipoase. Grăsimea recoltată, după prelucrare, se injectează prin mici înțepături în piele, uniform, în cantitate de maxim 300 ml într-un sân la o singură intervenție. Nu rămân cicatrici.

Rezultatele finale se obțin după două luni, pentru că în perioada aceasta o parte din grăsimea injectată se resoarbe în organism. După aceea, grăsimea rămasă s-a revascularizat și va rămâne în sâni pentru totdeauna, cu un rezultat spectaculos (dacă pacienta nu va suferi modificări majore de greutate corporală).

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • https://www.fixclinic.ro/indepartarea-aripioarelor-si-a-colaceilor-de-grasime-prin-lipoaspiratie/
#FixClinique #DrElenaMarincea #OnlineConsultațieGratuităSkype #ChirurgiePlastică #ChirurgieEstetică #București #EliminareaDepozitelorDeGrăsime #GrăsimeSubcutanată #StilViațăSănătos #DIetăEchilibrată #FărăExceseCalorice
  • https://www.fixclinic.ro/indepartarea-aripioarelor-si-a-colaceilor-de-grasime-prin-lipoaspiratie/
#FixClinique #DrElenaMarincea #OnlineConsultațieGratuităSkype #ChirurgiePlastică #ChirurgieEstetică #București #EliminareaDepozitelorDeGrăsime #GrăsimeSubcutanată
  • Îndepărtarea „aripioarelor și a colăceilor de grăsime” prin lipoaspirație
citiți tot articolul aici
https://www.fixclinic.ro/indepartarea-aripioarelor-si-a-colaceilor-de-grasime-prin-lipoaspiratie/
#FixClinique #DrElenaMarincea #ChirurgiePlastică #ChirurgieEstetică #București #LiposucțieDepoziteAdipoase

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »