Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Liftingul facial și liftingul cervicofacial, singurele soluții permanente pentru ridurile de gravitație

Numele acestui tip de riduri ne duce cu gândul la forța gravitațională, ceea ce este corect. Această forță contribuie, pe măsură de pielea își pierde fermitatea odată cu înaintarea în vârstă, la apariția ridurilor de gravitație. Gravitația accentuează încrețirea pielii în condițiile în care se sintetizează elastină și colagen în cantități din ce în ce mai mici. Apar faldurile, adică pielea se lasă, îndepărtându-se de grăsimea și de musculatura care stau la baza ei, alunecând adică pe structurile faciale. Aceste falduri (sau pliuri) devin din ce în ce mai proeminente.

Corectarea permanentă a ridurilor de gravitație se face numai prin operațiile de lifting facial și lifting cervicofacial. Despre aceste proceduri, citiți aici…

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Știați că atât femeile cât și bărbații pot beneficia de buze mărite pentru totdeauna cu implanturi siliconice în doar 30 de minute? Implanturile sunt patentate CE.
  • 13% reducere la implantul permanent pentru mărirea buzelor.  Plata în rate prin Card avantaj. Consultație gratuită!
detalii aici: 
https://www.fixclinic.ro/permalip-solutia-sigura-definitiva-dovedita-clinic-marirea-buzelor/
  • 20% reducere la procedura nechirurgicală pentru liftingul facial cu fire resorbabile. Plata în rate prin Card avantaj.
Consultație gratuită!
detalii aici: 
https://www.fixclinic.ro/procedura-nechirurgicala-pentru-liftingul-facial-cu-fire-resorbabile-de-suspensie/?fbclid=IwAR0AWh6uDRlExUc64TveJL495z6ffIZglB8QveTKD-orRNQ6N6w0Ies-oTU

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »