Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Liftingul facial chirurgical de succes, fără efect de „tunel aerodinamic”

Un adevărat lifting facial are ca rezultat o îmbunătățire naturală și substanțială a aspectului facial. Vă mai amintiți acele fețe rezultate în urma liftingului care arătau ca și cum persoanele ar sta într-un vânt puternic și le „fâlfâie” pielea feței spre urechi? Au dispărut zilele acestui efect de „tunel aerodinamic”, rezultat cu decenii în urmă, când chirurgii trăgeau doar pielea feței înapoi și tăiau orice exces, rezultând aplatizarea feței cauzată de întinderea excesivă a pielii.

Specialiștii de astăzi repozitionează structurile profunde ale feței pentru rezultate uimitoare și de lungă durată. Un facelifting chirurgical de succes vizează structurile adânci ale feței: se strânge și se ridică gușa, linia maxilarului și pielea de pe gât, se îmbunătățește unghiul gâtului și se repoziționează structurile căzute ale feței (cum ar fi obrajii).

Liftingul facial nu este deci numai o strângere a țesutului facial. O asemenea operație de chirurgie plastică rezolvă lăsarea cu vârsta a colțurilor gurii, diminuează gușă și efectul „gât de curcan”. Se obține o frumusețe simetrică.

Doctor Elena Marincea, un chirurg cu peste 35 de ani de practică

Programare la telefon: +40 722 529 728.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Procesul de îmbătrânire face ca buzele să devină mai subțiri și să scadă mult în volum, devenind plate. Există mai multe modalități de a obține buze mai voluptoase, dar cu aspect natural. O clasificare a soluțiilor disponibile, cu avantaje și dezavantaje la fiecare, citiți aici:
https://www.fixclinic.ro/optiuni-pentru-buze-mai-pline-mai-netede-mai-senzuale/
Soluții personalizate în cabinetul Fix Clinique, doctor Elena Marincea, programare la telefon +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!
  • Produsele dermatocosmetice, sportul și alimentația sănătoasă ne mențin trăsăturile din tinerețe și un corp frumos pentru o perioadă de timp. La un moment dat însă, oglinda ne sugerează că a venit momentul pentru tratamente de chirurgie estetică. Există multe proceduri care să atenueze semnele de îmbătrânire. Chirurgia cosmetică este concentrată pe îmbunătățirea aspectului, a atractivității estetice, a simetriei și a proporției, pentru orice zonă a capului, gâtului și corpului care funcționează normal.
Fix Clinique vă așteaptă și în 2020 pentru soluții personalizate.
Doctor Elena Marincea, programare la telefon +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!
  • Sărbători cu bucurii și sănătate!
doctor Elena Marincea

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »