Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Liftingul facial chirurgical de succes, fără efect de „tunel aerodinamic”

Un adevărat lifting facial are ca rezultat o îmbunătățire naturală și substanțială a aspectului facial. Vă mai amintiți acele fețe rezultate în urma liftingului care arătau ca și cum persoanele ar sta într-un vânt puternic și le „fâlfâie” pielea feței spre urechi? Au dispărut zilele acestui efect de „tunel aerodinamic”, rezultat cu decenii în urmă, când chirurgii trăgeau doar pielea feței înapoi și tăiau orice exces, rezultând aplatizarea feței cauzată de întinderea excesivă a pielii.

Specialiștii de astăzi repozitionează structurile profunde ale feței pentru rezultate uimitoare și de lungă durată. Un facelifting chirurgical de succes vizează structurile adânci ale feței: se strânge și se ridică gușa, linia maxilarului și pielea de pe gât, se îmbunătățește unghiul gâtului și se repoziționează structurile căzute ale feței (cum ar fi obrajii).

Liftingul facial nu este deci numai o strângere a țesutului facial. O asemenea operație de chirurgie plastică rezolvă lăsarea cu vârsta a colțurilor gurii, diminuează gușă și efectul „gât de curcan”. Se obține o frumusețe simetrică.

Profitați acum de oferta cu 30% reducere la Fix Clinic la operația de lifting facial.

Consultație gratuită la doctor Elena Marincea, un chirurg cu peste 35 de ani de practică.

Programare la telefon: +40 722 529 728.

Liftingul facial chirurgical de succes, fără efect de „tunel aerodinamic”

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Ofertă de Mărțișor! Soluție definitivă pentru mărirea buzelor.
Consultație gratuită!
  • Ticurile precum clipirea necontrolată a ochilor, spasmele mimice ale unor mușchi ai feței și ai gâtului, ticurile vocale sau strabismul la copii sunt contracții involutare ale unor anumite grupe musculare ce pot fi corectate cu injecții cu toxină botulinică, folosite în scopuri medicale de câteva decenii.
  • Milioane de oameni plătesc anual pentru a-și injecta în corp o proteină neurotoxică – „toxina botulinică” – produsă de o formă de bacterii numite Clostridium botulinum. Este 100% sigur și nu are efecte nocive asupra sănătății. Studiile clinice i-au demonstrat eficiența și este aprobat pentru utilizare în clinicile de specialitate.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »