Programări la 0722529728.

Liftingul brațelor pentru eliminarea excesului de piele și de țesut adipos

Operația de lifting al brațelor elimină pielea în exces care atârnă în jurul brațelor (între axilă și cot), rezultată după o perioadă de slăbire accelerată sau semnificativă sau ca urmare a procesului de îmbătrânire (din cauza scăderii cantității și calității fibrelor elastice și a colagenului). Oricare ar fi cauza, se pierd tonusul și fermitatea pielii și nu se pot redobândi prin sport și exerciții intense la sală.

Odată cu eliminarea pielii lăsate de pe brațe se poate face și liposucția brațelor, adică extragerea depozitelor nedorite de țesut adipos. Intervenția de lifting și liposucție a brațelor se numește brahioplastia și se poate realiza doar într-o clinică specializată. Persoanele care au slăbit foarte mult și foarte repede (de exemplu în urma chirurgiei bariatrice) au nevoie de brahioplastie extinsă care presupune eliminarea surplusului de piele și de grăsime și de pe fața laterală a toracelui.

Intervenția de lifting al brațelor (fără proceduri suplimentare cum ar fi liposucția) se face cu anestezie locală și sedare intravenoasă sau cu anestezie generală și durează două-trei ore. Inciziile se fac în partea inferioară a brațelor astfel încât cicatricile să rămână perfect ascunse. Vânătăile și edemele se estompează după o săptămână. Recuperarea totală se realizează în 4-5 săptămâni.

Rezultatele liftingului brațelor se mențin pe termen lung dacă pacientul nu fluctuează în greutate și urmează sfaturile medicului.

cuvinte-cheie: Fix Clinique, Dr Elena Marincea, chirurgie plastică, chirurgie estetică, București, lifting brațe, brahioplastia, rejuvenare, tehnici moderne, piele lăsată, pliuri piele, falduri piele, elastină, colagen, reîntinerire, tonus muscular, grăsime exces. întinerire, slăbit, chirurgie bariatrică, cicatrici mici, recuperare totală

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram has returned invalid data.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp