CABINETUL ESTE DESCHIS ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ MAXIMĂ. Programări la 0722529728.

Lifting facial nechirurgical, cu efect imediat – direcții de inserare a firelor de suspensie biodegradabile și biocompatibile

Cu cât îmbătrânim, cu atât pielea noastră se lasă mai mult și mai mult. Toată lumea vrea să arate tânără și să își păstreze aspectul tineresc cât mai mult timp posibil.
Firele biodegradabile și biocompatibile cu organismul uman utilizate în liftingul facial au o rezistență ridicată la tracțiune și restabilesc tensiunea în pielea feței, schimbând aspectul aproape instantaneu. Aceste fire de polidioxanonă (PDO) sunt încărcate în niște ace foarte fine, care sunt introduse în piele, în țesutul subcutanat. După îndepărtarea acelor, firele de suspensie acționează ca sprijin pentru țesuturi.
Un alt mare avantaj al liftingului facial cu fire bioresorbabile (fire care nu produc reacții alergice) este că, pe măsură ce se dizolvă, inflamația locală conduce la revitalizarea feței în zonele tratate prin sinteza și refacerea în mod natural a țesutului conjunctiv nou, și implicit determină siteza de colagen și elastică.
Pacienții sunt femei și bărbați, care doresc să-și îmbunătățească aspectul lăsat de la nivelul obrajilor, al sprâncenelor, al mandibulei, al gâtului.
Medicul chirurg plasează firele la diferite adâncimi pentru a forma o rețea tridimensională, care repoziționează țesuturile feței, realizând pe loc liftingul facial. În imagine, am arătat care sunt direcțiile de inserare a firelor de suspensie pentru a înțelege mai bine de ce efectul de lifting este imediat.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top Call Now ButtonSună pt ofertele de Crăciun!
Translate »