Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Întinerirea feței prin combinarea liftingului chirurgical cu tratamente pentru stratul de suprafață al pielii

Liftingul chirurgical nu rezolvă decât parțial imperfecțiunile stratului de suprafață al pielii, cum ar fi petele, pliurile sau ridurile.

Acestea trebuie abordate și cu tratamente diferite, de exemplu prin injectarea de toxină botulinică sau prin tratamente de umplere cu acid hialuronic, pentru a netezi ridurile și a adăuga volum anumitor zone.

Mărimea inciziilor liftingului facial sunt în strânsă legătura cu durata recuperării. Deși inciziile mai mari cresc perioada de recuperare, ele asigură rezultate mai spectaculoase în partea inferioară a feței și în zona gâtului. Tăieturile mici nu oferă chirurgului suficient acces pentru schimbări însemnate.

Liftingul facial chirurgical trebuie asociat cu liftingul pleoapelor și ridicarea sprâncenelor. Blefaroplastia este operația care îndepărtează pielea în exces, pungile de grăsime și cearcănele. Fața își va câștiga naturalețea și va întineri cu zece ani.

 

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Ofertă de Mărțișor! Soluție definitivă pentru mărirea buzelor.
Consultație gratuită!
  • Ticurile precum clipirea necontrolată a ochilor, spasmele mimice ale unor mușchi ai feței și ai gâtului, ticurile vocale sau strabismul la copii sunt contracții involutare ale unor anumite grupe musculare ce pot fi corectate cu injecții cu toxină botulinică, folosite în scopuri medicale de câteva decenii.
  • Milioane de oameni plătesc anual pentru a-și injecta în corp o proteină neurotoxică – „toxina botulinică” – produsă de o formă de bacterii numite Clostridium botulinum. Este 100% sigur și nu are efecte nocive asupra sănătății. Studiile clinice i-au demonstrat eficiența și este aprobat pentru utilizare în clinicile de specialitate.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »