Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Întinerirea feței prin combinarea liftingului chirurgical cu tratamente pentru stratul de suprafață al pielii

Liftingul chirurgical nu rezolvă decât parțial imperfecțiunile stratului de suprafață al pielii, cum ar fi petele, pliurile sau ridurile.

Acestea trebuie abordate și cu tratamente diferite, de exemplu prin injectarea de toxină botulinică sau prin tratamente de umplere cu acid hialuronic, pentru a netezi ridurile și a adăuga volum anumitor zone.

Mărimea inciziilor liftingului facial sunt în strânsă legătura cu durata recuperării. Deși inciziile mai mari cresc perioada de recuperare, ele asigură rezultate mai spectaculoase în partea inferioară a feței și în zona gâtului. Tăieturile mici nu oferă chirurgului suficient acces pentru schimbări însemnate.

Liftingul facial chirurgical trebuie asociat cu liftingul pleoapelor și ridicarea sprâncenelor. Blefaroplastia este operația care îndepărtează pielea în exces, pungile de grăsime și cearcănele. Fața își va câștiga naturalețea și va întineri cu zece ani.

 

 

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Procesul de îmbătrânire face ca buzele să devină mai subțiri și să scadă mult în volum, devenind plate. Există mai multe modalități de a obține buze mai voluptoase, dar cu aspect natural. O clasificare a soluțiilor disponibile, cu avantaje și dezavantaje la fiecare, citiți aici:
https://www.fixclinic.ro/optiuni-pentru-buze-mai-pline-mai-netede-mai-senzuale/
Soluții personalizate în cabinetul Fix Clinique, doctor Elena Marincea, programare la telefon +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!
  • Produsele dermatocosmetice, sportul și alimentația sănătoasă ne mențin trăsăturile din tinerețe și un corp frumos pentru o perioadă de timp. La un moment dat însă, oglinda ne sugerează că a venit momentul pentru tratamente de chirurgie estetică. Există multe proceduri care să atenueze semnele de îmbătrânire. Chirurgia cosmetică este concentrată pe îmbunătățirea aspectului, a atractivității estetice, a simetriei și a proporției, pentru orice zonă a capului, gâtului și corpului care funcționează normal.
Fix Clinique vă așteaptă și în 2020 pentru soluții personalizate.
Doctor Elena Marincea, programare la telefon +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!
  • Sărbători cu bucurii și sănătate!
doctor Elena Marincea

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »