Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Îndepărtarea „aripioarelor și a colăceilor de grăsime” prin lipoaspirație

Lipoaspirația nu este o metodă de slăbit, nu reduce toată masa corporală, ci este o operație estetică recomandată pentru eliminarea depozitelor de grăsime subcutanată care sunt rezistente la diete și la exerciții fizice. După lipoaspirație, pacientul trebuie își schimbe viața și să adopte un stil de viață sănătos, cu o dietă echilibrată, fără excese calorice și să facă mișcare cât mai mult.

Cantitatea maximă de grăsime care poate fi aspirată este în strânsă legătură cu greutatea pacientului și ajunge la cel mult patru litri. Nu se pot „pierde” oricât de multe kilograme, ci se urmărește obținerea unei linii corporale armonioase.

Un tub metalic (o canulă) se introduce cu vârful în țesutul adipos prin niște incizii mici. Canula este conectată la un dispozitiv ce face vacuum și extrage surplusul de grăsime (lipoaspirație).

Liposucția asistată cu ultrasunete utilizează undele sonore pentru a distruge legăturile dintre celulele grăsoare în vederea extragerii lor.

Lipoaspirația cu laser se aplică doar pentru depozitele adipoase de mici dimensiuni. Lipoaspirația clasică este metoda adecvată atunci când excesul de grăsime care trebuie îndepărtat este mare.

Elasticitatea pielii este importantă pentru că, după lipoaspirație, în perioada de recuperare, pielea trebuie să se „reașeze”, să nu facă „falduri”, ci să se întindă frumos peste țesuturile unde s-a intervenit.

„Șorțul” abdominal nu dispare prin lipoaspirație. Laxitatea cutanată la nivelul abdomenului inferior (pielea care atârnă) se rezolvă prin eliminarea chirurgicală a pielii în exces.

Liposucția nu te scapă de celulită, de aspectul pielii de coajă de portocală.

Mai multe informații aflați direct în cabinetul Fix Clinique de la doamna doctor Elena Marincea, cu peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică.

video aici…

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Blefaroplastia este operația care se efectuează atât la nivelul pleoapei inferioare cât și celei superioare pentru a îndepărta pielea în exces, pungile de grăsime și cearcănele. Această intervenție chirurgicală are rolul de a conferi feței tinerețe și prospețime, scăpând de aspectul de față obosită din cauza ochilor umflați și a pielii lăsate.
  • Liftingul facial este o intervenție chirurgicală destinată corectării efectelor îmbătrânirii feței prin „întinderea” structurilor cutanate.
Este una dintre cele mai solicitate intervenții, Dr. Elena Marincea fiind unul dintre medicii cu cea mai mare experiență în această procedură care la Fix Clinique se realizează din 1999.
  • Procedură nechirurgicală pentru liftingul facial cu fire resorbabile de suspensie.
Doctor Elena Marincea * Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »