Programări la 0722529728.

Îndepărtarea „aripioarelor și a colăceilor de grăsime” prin lipoaspirație

Lipoaspirația nu este o metodă de slăbit, nu reduce toată masa corporală, ci este o operație estetică recomandată pentru eliminarea depozitelor de grăsime subcutanată care sunt rezistente la diete și la exerciții fizice. După lipoaspirație, pacientul trebuie își schimbe viața și să adopte un stil de viață sănătos, cu o dietă echilibrată, fără excese calorice și să facă mișcare cât mai mult.

Cantitatea maximă de grăsime care poate fi aspirată este în strânsă legătură cu greutatea pacientului și ajunge la cel mult patru litri. Nu se pot „pierde” oricât de multe kilograme, ci se urmărește obținerea unei linii corporale armonioase.

Un tub metalic (o canulă) se introduce cu vârful în țesutul adipos prin niște incizii mici. Canula este conectată la un dispozitiv ce face vacuum și extrage surplusul de grăsime (lipoaspirație).

Liposucția asistată cu ultrasunete utilizează undele sonore pentru a distruge legăturile dintre celulele grăsoare în vederea extragerii lor.

Lipoaspirația cu laser se aplică doar pentru depozitele adipoase de mici dimensiuni. Lipoaspirația clasică este metoda adecvată atunci când excesul de grăsime care trebuie îndepărtat este mare.

Elasticitatea pielii este importantă pentru că, după lipoaspirație, în perioada de recuperare, pielea trebuie să se „reașeze”, să nu facă „falduri”, ci să se întindă frumos peste țesuturile unde s-a intervenit.

„Șorțul” abdominal nu dispare prin lipoaspirație. Laxitatea cutanată la nivelul abdomenului inferior (pielea care atârnă) se rezolvă prin eliminarea chirurgicală a pielii în exces.

Liposucția nu te scapă de celulită, de aspectul pielii de coajă de portocală.

Mai multe informații aflați direct în cabinetul Fix Clinique de la doamna doctor Elena Marincea, cu peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică.

video aici…

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp