Programări la 0722529728.

Implanturile mamare și altitudinea – mitul exploziei în avion

Mitul privind ruperea implanturilor mamare la mare altitudine, în avion mai exact, a fost subiect de discuție de mare interes multă vreme și de aceea a fost testat și desființat în emisiunea TV „Myth Busters”.

Întrebarea era dacă implanturile mamare explodează la altitudine mare exact ca o pungă de chipsuri care în avion se umflă ca un balon și poate chiar se deschide. Răspunsul categoric și scurt este „nu”. Această concepție greșită comună persistă încă și în zilele noastre și de aceea întrebarea e una frecvent adresată în cadrul consultațiilor premergătoare augmentării mamare cu implanturi.

Este complet sigur să călătoriți cu implanturile în avion, deși vă recomandăm să așteptați șase săptămâni înainte de a face acest lucru, motivul fiind însă un oarecare disconfort pe care îl puteți resimți din cauza vânătăilor și a umflăturilor postoperatorii din jurul zonei implantului. Nu există niciun risc ca implanturile dumneavoastră să se spargă în timpul zborului, deoarece sunt extrem de rezistente, durabile și NU CONȚIN AER – deci nu sunt afectate de schimbările de presiune atmosferică.

Alte sfaturi utile puteți obține programând o consultație gratuită online la telefon/WhatsApp +40722529728.

Doctor Elena Marincea • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică! Medicul chirurg care a realizat primele implanturi mamare în România!

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp