Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Implanturile mamare cu soluție salină sunt mai bune decât cele cu gel siliconic?

Nu sunt nici mai bune, nici mai rele, toate sunt la fel de sigure, deși nu sunt permanente, fiind expuse uzurii zilnice. Ambele au și avantaje și dezavantaje.

Implanturile mamare cu gel siliconic se simt moi și au o textură mai realistă, exact ca țesuturile mamare naturale. Având o vâscozitate mare, în caz de ruptură a învelișului, gelul nu va ieși lent din implant prin spărtura creată, ci se va scurge foarte încet și s-ar putea ca accidentul să nu fie resimțit imediat de posesoarea implanturilor.

Implanturile mamare cu soluție salină (cu ser fiziologic) sunt elastice și au avantajul că soluția salină sterilă scursă în care fisurării implantului se absoarbe în corp în mod natural, treptat. Nu sunt la fel de plăcute la stingere ca cele cu gel siliconic, dar au un aspect natural. Incizia este de mai mică, deci și cicatricea este mai mică, implantarea fiind endoscopică, iar umplerea cu ser fiziologic făcându-se după amplasarea chirurgicală. Ca dezavantaj, se poate lua în calcul și neplăcerea creată de eventualele zgomote produse de „clipoceala” soluției din proteze.

Cercetările recente au condus la o soluție avansată de implant cu gel siliconic coeziv, mult mai dens și care au un risc foarte redus de scurgere în corp în cazul rupturii protezei.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Black Friday la Fix Clinique
Augmentară mamară la numai 2300 euro, ofertă valabilă doar pentru persoanele care telefonează vineri, 15 noiembrie 2019, la +40722529728. Doctor Elena Marincea • Peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică
  • Intervenția de mărire a sânilor cu implanturi mamare nu prezintă rist de a dezvolta cancer mamar. S-au realizat multe studii clinice care au demonstrat că nu există nicio legătură între apariția cancerului mamar și implanturile de silicon. Aceste informații sunt foarte importante pentru că există mai mult de 10 milioane de femei în toată lumea care au deja implanturi mamare. Factorii de risc pentru dezvoltarea cancerului mamar sunt istoricul familial, densitatea sânilor, vârsta, factorii hormonali, expunerea la raze X, obezitatea, consumul excesiv de băuturi alcoolice, fumatul și mulți alții, dar printre ei nu se numără implanturile mamare.
  • Fără tăieturi, fără sângerări, fără dureri și fără cicatrici, tehnica de transplant de păr fir cu fir (FUE – Follicular Unit Extraction) este cea mai modernă la ora actuală, cu rezultate permanente. Firele implantate au o rată de succes de 98%, din rădăcinile lor părul crescând natural cu rezultat maxim după un an.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »