Programări la 0722529728.

Implanturile mamare cu soluție salină sunt mai bune decât cele cu gel siliconic?

Nu sunt nici mai bune, nici mai rele, toate sunt la fel de sigure, deși nu sunt permanente, fiind expuse uzurii zilnice. Ambele au și avantaje și dezavantaje.

Implanturile mamare cu gel siliconic se simt moi și au o textură mai realistă, exact ca țesuturile mamare naturale. Având o vâscozitate mare, în caz de ruptură a învelișului, gelul nu va ieși lent din implant prin spărtura creată, ci se va scurge foarte încet și s-ar putea ca accidentul să nu fie resimțit imediat de posesoarea implanturilor.

Implanturile mamare cu soluție salină (cu ser fiziologic) sunt elastice și au avantajul că soluția salină sterilă scursă în care fisurării implantului se absoarbe în corp în mod natural, treptat. Nu sunt la fel de plăcute la stingere ca cele cu gel siliconic, dar au un aspect natural. Incizia este de mai mică, deci și cicatricea este mai mică, implantarea fiind endoscopică, iar umplerea cu ser fiziologic făcându-se după amplasarea chirurgicală. Ca dezavantaj, se poate lua în calcul și neplăcerea creată de eventualele zgomote produse de „clipoceala” soluției din proteze.

Cercetările recente au condus la o soluție avansată de implant cu gel siliconic coeziv, mult mai dens și care au un risc foarte redus de scurgere în corp în cazul rupturii protezei.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp