Programări la 0722529728.

Implant permanent pentru mărirea buzelor – PermaLip®

Adio efect temporar! Fără tratamente repetitive! Dorința de a avea buze senzuale pentru tot restul vieții, printr-o singură intervenție, se poate îndeplini, în doar 30 de minute, cu implantul de silicon solid, moale și compact dar fin, în dimensiunea preferată. Doar cu anestezie locală.

PermaLip® este marcă înregistrată în Uniunea Europeană. Este singurul implant permanent avizat pentru utilizate și în Uniunea Europeană și în SUA.

Proteza PermaLip® se inserează ușor și dă un aspect natural buzelor. Textura ei face ca să nu poți deosebi buzele protezate cu PermaLip® de cele naturale. Implantul PermaLip® nu afectează nici mobilitatea și nici sensibilitatea buzelor.

Implanturile de silicon PermaLip® nu produc reacţii adverse în organism şi pot fi îndepărtate oricând cu uşurinţă. Siliconul solid este un material inofensiv pentru corpul uman, a nu se confunda cu siliconul injectabil! Implantul nu se poate rupe, nu se poate sparge, nu se poate dezumfla.

Inciziile se fac la capătul buzelor și nu lasă semne. Este foarte important de știut că, după cele câteva zile postoperatorii când edemul se vindecă și recuperarea este totală, implantul PermaLip® se simte ca făcând parte din corp, nu există jenă sau senzația de corp străin. Firele care închid inciziile sunt resorbabile.

Programări la telefon: +40 722 529 728

Contactează-ne

 

Urmăriți reducerile la cabinetul Fix Clinique. Săptămânal găsiți în site oferte și promoții!

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram has returned invalid data.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp