Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Implant permanent pentru mărirea buzelor – PermaLip®

Adio efect temporar! Fără tratamente repetitive! Dorința de a avea buze senzuale pentru tot restul vieții

Adio efect temporar! Fără tratamente repetitive! Dorința de a avea buze senzuale pentru tot restul vieții, printr-o singură intervenție, se poate îndeplini, în doar 30 de minute, cu implantul de silicon solid, moale și compact dar fin, în dimensiunea preferată. Doar cu anestezie locală.

PermaLip® este marcă înregistrată în Uniunea Europeană. Este singurul implant permanent avizat pentru utilizate și în Uniunea Europeană și în SUA.

Proteza PermaLip® se inserează ușor și dă un aspect natural buzelor. Textura ei face ca să nu poți deosebi buzele protezate cu PermaLip® de cele naturale. Implantul PermaLip® nu afectează nici mobilitatea și nici sensibilitatea buzelor.

Implanturile de silicon PermaLip® nu produc reacţii adverse în organism şi pot fi îndepărtate oricând cu uşurinţă. Siliconul solid este un material inofensiv pentru corpul uman, a nu se confunda cu siliconul injectabil! Implantul nu se poate rupe, nu se poate sparge, nu se poate dezumfla.

Inciziile se fac la capătul buzelor și nu lasă semne. Este foarte important de știut că, după cele câteva zile postoperatorii când edemul se vindecă și recuperarea este totală, implantul PermaLip® se simte ca făcând parte din corp, nu există jenă sau senzația de corp străin. Firele care închid inciziile sunt absorbabile.

Programări la telefon: +40 722 529 728

Contactează-ne

 

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Ofertă la pachetul de rejuverare facială prin terapia anti-aging Vampir asociată cu un tratament de ștergere a ridurilor cu toxină botulinică
Consultație gratuită online pe Skype cu programare la tel. +40722529728
Dr Marincea Elena, peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică
https://www.fixclinic.ro/service/terapia-vampirilor-rejuvenare-faciala-cu-platelet-rich-plasma-prp/
  • Ofertă aniversară la 20 de ani Fix Clinique: 11% reducere la pachetul de rejuverare facială prin terapia anti-aging Vampir asociată cu un tratament de ștergere a ridurilor cu toxină botulinică. Programare la telefon +40722529728. Profită acum de numeroasele oferte cu discount substanțial și fă-ți un cadou de Crăciun. Consultație gratuită pe Skype.
Consultație gratuită online pe Skype cu programare la telefon +4 0722 529 728
Dr Marincea Elena, peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică
https://www.fixclinic.ro/service/terapia-vampirilor-rejuvenare-faciala-cu-platelet-rich-plasma-prp/
#FixClinique #DrElenaMarincea #OnlineConsultatieGratuitaSkype #oferta #ChirurgiePlastica #ChirurgieEstetica #Bucuresti #InjectareToxinaBotulinica #TratamentUmplereRiduri #RelaxareaMuschilorMimicii #ReducereaRidurilor #EfectTrofic #ImbunatatireaCirculatiei #ImbunatatireaVascularizatiei #NivelPeriorbital #RiduriLabaGastei #FaraSpitalizare  #RejuvenareFacială #TratamenteCosmetice #Frumusețe #CorectareTrăsături #TerapiaVampir #TratamentAntiAging
  • Terapia Vampir pentru înfrumusețare și întinerire
Terapia Vampir regenerează și hidratează pielea și îi redă elasticitatea, atenuează ridurile, cearcănele și cicatricile, stimulează creșterea părului.
citiți mai mult aici...
https://www.fixclinic.ro/terapia-vampir-pentru-infrumuseta…/
#FixClinique #DrElenaMarincea #ChirurgiePlastică #ChirurgieEstetică #București #RejuvenareFacială #TratamenteCosmetice #Frumusețe #CorectareTrăsături #TerapiaVampir

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »