Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Implant permanent pentru mărirea buzelor – PermaLip®

Implant permanent pentru mărirea buzelor - PermaLip®

Adio efect temporar! Fără tratamente repetitive! Dorința de a avea buze senzuale pentru tot restul vieții, printr-o singură intervenție, se poate îndeplini, în doar 30 de minute, cu implantul de silicon solid, moale și compact dar fin, în dimensiunea preferată. Doar cu anestezie locală.

PermaLip® este marcă înregistrată în Uniunea Europeană. Este singurul implant permanent avizat pentru utilizate și în Uniunea Europeană și în SUA.

Proteza PermaLip® se inserează ușor și dă un aspect natural buzelor. Textura ei face ca să nu poți deosebi buzele protezate cu PermaLip® de cele naturale. Implantul PermaLip® nu afectează nici mobilitatea și nici sensibilitatea buzelor.

Implanturile de silicon PermaLip® nu produc reacţii adverse în organism şi pot fi îndepărtate oricând cu uşurinţă. Siliconul solid este un material inofensiv pentru corpul uman, a nu se confunda cu siliconul injectabil! Implantul nu se poate rupe, nu se poate sparge, nu se poate dezumfla.

Inciziile se fac la capătul buzelor și nu lasă semne. Este foarte important de știut că, după cele câteva zile postoperatorii când edemul se vindecă și recuperarea este totală, implantul PermaLip® se simte ca făcând parte din corp, nu există jenă sau senzația de corp străin. Firele care închid inciziile sunt absorbabile.

Programări la telefon: +40 722 529 728

Contactează-ne

 

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Reducere la implant de buze. Buze senzuale pentru tot restul vieții în mai puțin de 30 de minute. Programări la telefon: +40722529728
Oferta aici:
https://www.fixclinic.ro/permalip-solutia-sigura-definitiva-dovedita-clinic-marirea-buzelor/
  • Consultație gratuită în cabinet sau online pe Skype cu programare la telefon +40722529728, doctor Elena Marincea
  • Consultație gratuită în cabinet sau online pe Skype cu programare la telefon +40722529728, doctor Elena Marincea, Fix Clinique - chirurgie plastică și estetică
https://www.fixclinic.ro

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »