Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Îmbunătățirea permanentă a buzelor fără a fi nevoie de injecții periodice pentru a menține rezultatele

Pe măsură ce îmbătrânim, buzele noastre tind să-și piardă plinătatea și forma. Adesea, buza superioară se micșorează prea mult și poate da aspectul de a fi supărat sau încruntat.

Permalip® este un dispozitiv patentat (marcat cu CE), din silicon moale, solid. Aceasta este soluția ideală pentru cei care doresc îmbunătățirea permanentă a buzelor fără a fi nevoie de injecții periodice pentru a menține rezultatele. Implantul Permalip® este proiectat cu o formă netedă și conturată și vine într-o varietate de dimensiuni, astfel încât să poată fi personalizat pentru fiecare pacientul în parte și pentru obiectivele dorite. Implantul este inserat prin mici incizii la colțurile buzei, folosind un agent de amortizare locală. După inserare, buzele vor avea un contur mai plin, dar natural. În ciuda rezultatelor permanente, procedura este reversibilă în cazul în care pacientul alege să se întoarcă la aspectul său original.

Oferta Fix Clinique include o reducere de 13% la implanturile permanente PermaLip® pentru mărirea buzelor. Prețul de 1600 de euro se reduce până la 1392 euro. Promoția include și plata în rate prin Card avantaj.

Programări la telefon: +40 722 529 728

Beneficiați de ofertă trimițând un mesaj (apăsați pe butonul de mai jos):

Contactează-ne

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Blefaroplastia este operația care se efectuează atât la nivelul pleoapei inferioare cât și celei superioare pentru a îndepărta pielea în exces, pungile de grăsime și cearcănele. Această intervenție chirurgicală are rolul de a conferi feței tinerețe și prospețime, scăpând de aspectul de față obosită din cauza ochilor umflați și a pielii lăsate.
  • Liftingul facial este o intervenție chirurgicală destinată corectării efectelor îmbătrânirii feței prin „întinderea” structurilor cutanate.
Este una dintre cele mai solicitate intervenții, Dr. Elena Marincea fiind unul dintre medicii cu cea mai mare experiență în această procedură care la Fix Clinique se realizează din 1999.
  • Procedură nechirurgicală pentru liftingul facial cu fire resorbabile de suspensie.
Doctor Elena Marincea * Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »