Programări la 0722529728.

De ce se asociază operația de implant mamar cu liftingul sânilor?

Mărirea sânilor nu poate corecta și poziția acestora, adică sânii lăsați. Cele două intervenții au scopuri diferite. Implantul mamar se face pentru mărirea sânilor, iar liftingul are ca scop îndepărtarea excesului de piele pentru ridicarea nivelului acestora. Dacă pacienta este nemulțumită atât de volumul sânilor cât și de poziția acestora, atunci se poate alege, la consultația preoperatorie, să se efectueze liftingul mamar odată cu operația de implant. Inciziile se folosesc și pentru a introduce implanturile și pentru lifting și se rezolvă astfel, cu o singură anestezie generală, două probleme. Obțineți contur mai tânăr al sânilor și fermitate odată cu mărirea volumului, combinați cele două intervenții dacă acesta este și sfatul medicului chirurg.

 

VIDEO: La Fix Clinique, intervenție de înlocuire a implanturilor mamare cu unele mai mari și lifting mamar, efectuată de doctor Elena Marincea.

Cuvinte-cheie: Fix Clinique, Doctor Elena Marincea, chirurgie plastică, chirurgie estetică, chirurgie cosmetică, București, chirurgia sânilor, sâni hipotrofici, mamoplastia, lifting mamar, implant mamar, implant gel siliconic, implant soluție salină, implant ser fiziologic, mărire sâni, augmentare mamară, augmentare sâni, proteze silicon, cicatrici mici, aspect firesc, aspect natural, implant mamar anatomic, fermitate, volum sâni, glandă mamară, silicoane, plata în rate bancare

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp