CABINETUL ESTE DESCHIS ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ MAXIMĂ. Programări la 0722529728.

De ce apelează tinerii la chirurgie plastică?

Cele mai frecvente proceduri pe care le aleg adolescenții și tinerii includ remodelarea nasului, intervenția chirurgicală asupra urechii, tratamentul cicatricilor postacnee și reducerea sânilor.

Există persoane foarte tinere care își doresc să își corecteze un defect fizic sau să își modifice părți ale corpului care îi fac să se simtă inconfortabil. De exemplu, unii băieți suferă de ginecomastie, adică de creșterea excesivă a sânilor, o dezvoltare benignă a glandei mamare. Acest exces de țesut mamar nu dispare cu timpul sau odată cu pierderea în greutate și băieții pot apela la o intervenție chirurgicală de reducere.

Adolescenții sau tinerii care nu sunt mulțumiți de felul în care arată pot decide pentru proceduri precum otoplastia (intervenția chirurgicală pentru corectarea unei înfățișări inestetice sau unei malformații a pavilionului urechii) sau peelingul chimic (pentru tinerii cu acnee și cu cicatrici postacnee).

Se pune problema dacă o operație estetică pentru schimbarea aspectului este o idee bună pentru adolescenți, dacă tinerii sunt suficient de maturi din punct de vedere emoțional pentru a face față intervenției chirurgicale și dacă o fac din motivele corecte. Medicii care efectuează aceste proceduri sunt interesați să fie siguri că pacienții lor sunt capabili să înțeleagă și să gestioneze stresul operației. În plus, medicii nu vor efectua anumite proceduri (cum ar fi rinoplastia) în cazul unui adolescent până când nu sunt siguri că acea persoană a terminat de crescut. Pentru rinoplastie, asta înseamnă aproximativ 15 sau 16 ani pentru fete și cu un an mai mult pentru băieți.

Corpul unei persoane continuă să se schimbe în anii adolescenței. Părțile care ar putea părea acum prea mari sau prea mici pot deveni potrivite ca mărime în timp. Prin controlul adecvat al greutății și prin exerciții fizice, tinerii pot face rapid schimbări grozave în aspectul lor, fără intervenție chirurgicală. Nu este niciodată o idee bună să se aleagă ca primă opțiune chirurgia plastică pentru o modificare precum pierderea în greutate care poate fi corectată în mod nechirurgical.

Adolescenții și tinerii care se gândesc la chirurgia plastică trebuie să discute mai întâi cu părinții și apoi cu medicul pentru a decide împreună ce este cel mai potrivit pentru ei.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top Call Now ButtonSună acum!
Translate »