Programări la 0722529728.

Cupon de reducere de 50% pentru terapia antiaging Vampir pentru rejuvenare facială • plus consultație gratuită pe WhatsApp

NOU!
Ofertă la Fix Clinique
Cupon de reducere* de 50% (discount de 100 €) pentru terapia antiaging Vampir pentru rejuvenare facială • plus consultație gratuită pe WhatsApp la +40722529728
Intervenție realizată de doctor Elena Marincea, cu peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică, medicul chirurg care a realizat primele intervenții de implanturi mamare în România.
* oferă valabilă până pe 31 decembrie 2022 inclusiv
Terapia Vampir regenerează și hidratează pielea și îi redă elasticitatea, atenuează ridurile, cearcănele și cicatricile, stimulează creșterea părului.
Terapia Vampir este minim invazivă și folosește plasma proprie îmbogățită cu trombocite pentru regenerarea prin forțe proprii. Organismul întinerește prin puterea sa de vindecare, doar prin injectarea propriului sânge în loc de injectarea de substanțe chimice străine corpului. Nu există reacții alergice.
Cantitatea de sânge recoltată de la pacient este mică. Ea se centrifughează pentru separarea plasmei cu trombocite de restul elementelor din sânge. De ce se folosesc trombocitele? Pentru că sunt celulele din sânge care ajută la regenerarea și repararea țesuturilor. Reinjectarea plasmei cu trombocite se face cu un ac foarte fin în pielea feței, a gâtului, a decolteului sau a mâinilor. Anestezia este locală și procedura decurge fără durere și fără sângerări. Se stimulează regenerarea celulară și formarea colagenului.

 

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram has returned invalid data.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp