Programări la 0722529728.

Cum scăpăm de ridurile de mirare, de încruntare și „laba gâștii”?

Toxina botulinică este o proteină folosită în tratamentele estetice pentru ștergerea ridurilor. Aceasta acționează ca un blocant neuromuscular, reduce spasmul muscular în zona unde este injectată, făcând să dispară ridurile prin relaxarea mușchilor.

Botox este doar un brand de toxină botulinică, alături de multe altele. În România, toxina botulinică este disponibilă sub numele de Vistabel, care se utiliează și la Fix Clinique.

Injecțiile se realizează cu un ac foarte fin și sunt vizați mușchii care sunt responsabili de mișcările de expresie. Se pot deci elimina ridurile de expresie.

Toxina botulinică șterge crestăturile de pe frunte – ridurile de mirare, încrețiturile dintre arcadele sprâncenelor – ridurile de încruntare, ridurile din colțurile exterioare ale ochilor (de la coada ochiului) – ridurile numite „laba gâștii”.

Efectul după injectare se instalează după câteva zile, rezultatul nu se vede imediat, și durează maxim șase luni, perioadă după care toxina botulinică se resoarbe.

Nu este necesară anestezie, nu apar reații adverse, nu există timp de recuperare. Procedura durează câteva zeci de minute.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram has returned invalid data.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp