Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Cum scăpăm de ridurile de mirare, de încruntare și „laba gâștii”?

Toxina botulinică este o proteină folosită în tratamentele estetice pentru ștergerea ridurilor. Aceasta acționează ca un blocant neuromuscular, reduce spasmul muscular în zona unde este injectată, făcând să dispară ridurile prin relaxarea mușchilor.

Botox este doar un brand de toxină botulinică, alături de multe altele. În România, toxina botulinică este disponibilă sub numele de Vistabel, care se utiliează și la Fix Clinique.

Injecțiile se realizează cu un ac foarte fin și sunt vizați mușchii care sunt responsabili de mișcările de expresie. Se pot deci elimina ridurile de expresie.

Toxina botulinică șterge crestăturile de pe frunte – ridurile de mirare, încrețiturile dintre arcadele sprâncenelor – ridurile de încruntare, ridurile din colțurile exterioare ale ochilor (de la coada ochiului) – ridurile numite „laba gâștii”.

Efectul după injectare se instalează după câteva zile, rezultatul nu se vede imediat, și durează maxim șase luni, perioadă după care toxina botulinică se resoarbe.

Nu este necesară anestezie, nu apar reații adverse, nu există timp de recuperare. Procedura durează câteva zeci de minute.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Black Friday la Fix Clinique
Augmentară mamară la numai 2300 euro, ofertă valabilă doar pentru persoanele care telefonează vineri, 15 noiembrie 2019, la +40722529728. Doctor Elena Marincea • Peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică
  • Intervenția de mărire a sânilor cu implanturi mamare nu prezintă rist de a dezvolta cancer mamar. S-au realizat multe studii clinice care au demonstrat că nu există nicio legătură între apariția cancerului mamar și implanturile de silicon. Aceste informații sunt foarte importante pentru că există mai mult de 10 milioane de femei în toată lumea care au deja implanturi mamare. Factorii de risc pentru dezvoltarea cancerului mamar sunt istoricul familial, densitatea sânilor, vârsta, factorii hormonali, expunerea la raze X, obezitatea, consumul excesiv de băuturi alcoolice, fumatul și mulți alții, dar printre ei nu se numără implanturile mamare.
  • Fără tăieturi, fără sângerări, fără dureri și fără cicatrici, tehnica de transplant de păr fir cu fir (FUE – Follicular Unit Extraction) este cea mai modernă la ora actuală, cu rezultate permanente. Firele implantate au o rată de succes de 98%, din rădăcinile lor părul crescând natural cu rezultat maxim după un an.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »