CABINETUL ESTE DESCHIS ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ MAXIMĂ. Programări la 0722529728.

Cum să scapi de obrajii grăsuți?

Bichectomia (lipectomia bucală) este operația de îndepărtare a excesului de grăsime bucală, cu scopul de subțiere a obrajilor, definire a unghiurilor faciale și obținerea unui aspect întinerit. În afară de conturarea feței, bichectomia se efectuează și persoanelor care, din cauza volumului mare de grăsime bucală, își mușcă frecvent partea internă a obrajilor, ceea ce poate conduce în timp la modificări degenerative ale mucoasei în zonele lezate.

Aspectul dolofan al feței este dat de stratul natural de grăsime din mijlocul obrajilor numit bula de grăsime a lui Bichat, strat situat între mușchii feței în zona goală de sub pomeți. Dimensiunea acestui țesut adipos nu depinde de indicele de masă corporală. Pierderea în greutate nu reduce până la nivelul dorit dimensiunile obrajilor.

Bula de grăsime a lui Bichat se elimină permanent, parțial sau total, printr-o incizie mică de 1-1,5 cm efectuată în membrana mucoasă a gurii (în interiorul ambilor obraji), fără a lăsa cicatrici vizibile și cauzând o durere minimă pacientului.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top Call Now ButtonSună acum!
Translate »