Programări la 0722529728.

Cum să evitați distorsionarea trăsăturilor feței prin augmentarea exagerată cu acid hialuronic?

Pentru evitarea sindromului de supraumplere facială produs de fillerele dermice injectabile, alegeți un medic specialist cu experiență, care va folosi doze corecte injectate în punctele potrivite și la intervalele recomandate. Alegeți un medic care va refuza să facă intervenții exagerate.

Pe măsură ce produsele de umplere dermică au devenit tot mai accesibile și mai utilizate, în viața de zi cu zi și mai ales pe rețelele de socializare observăm un număr tot mai mare de persoane care au dezvoltat sindromul de supraumplere facială. Denumiri precum „față de pernă”, „buze de rață”, „față de plastic”, „bărbie de vrăjitoare” sunt frecvent asociate acestor pacienți care nu au respectat sfaturile profesioniștilor și au ajuns să aibă un aspect nefiresc după o perioadă de timp, cu obrajii, fruntea, bărbia și nasul umflate.

Mulți dintre pacienți nu sunt conștienți de faptul că sunt supraîncărcați. Aceștia pierd topografia inițială și normală a feței, care apare îngreunată din mijloc spre partea inferioară. Umplerea exagerată a pomeților conduce la împingerea în sus a țesuturilor moi din jurul ochilor și la îngustarea privirii, conducând la „ochi de pisică” în combinație cu umplerea prea mult la tâmple și cu ridicarea sprâncenelor. Dacă bărbia este prea îngustă, aspectul de triunghi cu vârful în jos se accentuează, asemeni chipului felinelor. Nu în ultimul rând, buzele prea voluminoase transforma fața într-o caricatură.

Așadar, alegeți cu grijă cabinetul în care să beneficiați de servicii medicale de calitate.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram has returned invalid data.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp