Programări la 0722529728.

Consultație gratuită plus cadou un cupon de 10% discount la procedurile estetice nechirurgicale

Ofertă aniversară:
consultație gratuită plus cadou un cupon de 10% discount la procedurile estetice nechirurgicale

Programează-te acum pentru o consultație gratuită și primești pe loc cadou un cupon de 10% discount la procedurile estetice nechirurgicale.

Ofertă limitată!

Soluții personalizate în cabinetul Fix Clinique, doctor Elena Marincea, cu programare la telefon +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!

Procedurile estetice nechirurgicale sunt:

• injectare de toxină botulinică

• injectare de acid hialuronic la nivelul cearcănelor, buzelor sau șanțurilor nazo-geniene

• mezoterapie

• peeling – ușor sau mediu cu TCA (acid tricloracetic)

• THREAD – lifting facial cu ajutorul firelor de suspensie

• rejuvenarea facială cu PRP – terapia vampir
 

 

Două decenii de excelență în medicina frumuseții

 

Medicina frumuseții: asta ne place nouă la Fix Clinique să spunem că e deopotrivă ocupația și menirea noastră. Cei douăzeci de ani în care ne-am dedicat sănătății și frumuseții pacienților noștri ne-am învățat multe lucruri. Principiile pe care le-am avut încă de la început au fost completate de discuții cu peste cinci mii de pacienți, întâlniri care ne-au dat ocazia de a înțelege mai bine publicul căruia ne adresăm.

În decursul acestor ani, am încercat și am reușit să nu abdicăm de la principiile noastre. Primum non nocere. Întâi să nu faci rău este un lucru care li se repetă studenților de la medicină încă din primul an. Nu toți medicii se confruntă însă în egală măsură cu această eventualitate. Chirurgia plastică și estetică este supusă modei și cerințelor individuale ale fiecărui pacient. Noi am încercat întotdeauna să ne păstrăm de partea profesională, medicală a meseriei noastre. Le-am spus pacienților că sănătatea e mult mai importantă decât un anumit criteriu de frumusețe, care se poate schimba chiar și după un an sau doi.

Este de asemenea în credința noastră, și am promovat pe cât posibil această convingere prin discuții cu pacienții, că frumusețea și aspectul estetic țin de două criterii fundamentale: simetria și proporționalitatea naturală între diferitele părți ale feței sau ale corpului în general. Vechii greci spuneau că nu există ceva mai frumos pe lume decât trupul omenesc. Translând desigur această idee din planul cultural înalt în activitatea noastră de zi cu zi, am încercat timp de douăzeci de ani să profesăm în acest sens atât de vechi, clasic.

Douăzeci de ani înseamnă peste cinci mii de pacienți satisfăcuți de relația avută cu Fix Clinique. Pentru noi a fost o călătorie fabuloasă, nu numai în timp ci și în desăvârșirea profesională, nu numai în plan medical ci și în plan estetic. Vom continua să rămânem alături de pacienții noștri, folosind nu doar bisturiul și metodele invazive, ci și discuțiile cu fiecare dintre ei. Fiindcă noi aici la Fix Clinique suntem convinși mai mult decât pot fi cei care lucrează în alte domenii că frumusețea e o stare de spirit, în timp ce sănătatea e ceea ce ne permite în fiecare zi să privim încântați răsăritul de soare.

 

Cuvinte-cheie: cabinetul Fix Clinique, doctor Elena Marincea, chirurgie plastică, chirurgie estetică, București, proceduri nechirurgicale, consultație gratuită, cearcăne, buze, piele, lifting cu fire resorbabile, Thread Lift, injectare toxină botulinică, injectare acid hialuronic, mezoterapie, peeling, terapia Vampir PRP, botox, rejuvenare facială, riduri ochi, tehnici moderne, elastină, colagen, reîntinerire, reducere, ofertă, cupon, discount, gratuit

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp