CABINETUL ESTE DESCHIS ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ MAXIMĂ. Programări la 0722529728.

Chirurgia estetică și plastică este o componentă a medicinei antiaging

Prelungirea vieții trebuie însoțită de maximizarea calității vieții.

Speranța de viață continuă să crească în mod accelerat către vârsta teoretică maximă de 120 de ani la oameni. Numărul centenarilor este deja de ordinul sutelor de mii în toată lumea. În mod arbitrar, persoanele „peste 65 de ani” sunt desemnate ca făcând parte din categoria vârstnicilor. Este de înțeles însă obiecția femeilor peste 65 de ani ca să fie numite „vârstnice”, precum și dorința lor de a interveni pentru a estompa efectele îmbătrânirii.

Pacienții cu vârste înaintate solicită proceduri de chirurgie plastică, estetică și reparatorie pentru a întineri aspectul lor sau pentru a restabili forma și funcțiile modificate de boală sau traume. Înțelegerea circumstanțelor biologice unice ale pacientului îmbătrânit îi permite chirurgului să ofere cele mai bune îngrijiri medicale, pe măsura demnității și respectului pe care pacientul îl merită.

Dragi seniori,

Se spune că frumusețea este trecătoare, dar că înțelepciunea este darul oferit de Dumnezeu peste decenii. Se poate. Noi îndrăznim însă să vă invităm în clinica Fix Clinique, ca să deveniți niște înțelepți frumoși!

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram has returned invalid data.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top Call Now ButtonSună acum!
Translate »