Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Care este diferența dintre chirurgia plastică și chirurgia cosmetică?

Chirurgia plastică și chirurgia cosmetică sunt specialități strâns legate, dar nu sunt aceleași.

 

Chirurgia cosmetică: concentrată pe îmbunătățirea aspectului

Procedurile, tehnicile și principiile chirurgiei cosmetice sunt concentrate complet pe îmbunătățirea aspectului unui pacient. Îmbunătățirea atractivității estetice, a simetriei și a proporției sunt obiectivele-cheie. O intervenție chirurgicală estetică poate fi efectuată pe toate zonele capului, gâtului și corpului. Procedurile cosmetice tratează zonele care funcționează corect și sunt efectuate de medici dintr-o varietate de domenii medicale, inclusiv chirurgi plastici.

Tipuri de proceduri de chirurgie cosmetică:

 • Mărirea sânilor: creștere, ridicare, reducere
 • Conturarea facială: rinoplastia, bărbia sau îmbunătățirea obrajilor
 • Întinerirea facială: lifting facial, ridicarea pleoapelor, ridicarea gâtului
 • Conturul corpului: abdominoplastie, liposucție
 • Întinerirea pielii: refacerea cu laser, Botox®, tratamente de umplere

 

Chirurgie plastică: concentrată pe repararea defectelor pentru a reconstitui o funcție și un aspect normal

Chirurgia plastică este definită ca o specialitate chirurgicală dedicată reconstrucției defectelor faciale și corporale din cauza tulburărilor de naștere, traume, arsuri și boli. Chirurgia plastică este destinată să corecteze zonele disfuncționale ale corpului și este, prin definiție, reconstructivă.

Tipuri de proceduri de chirurgie plastică:

 • Reconstrucția sânilor
 • Chirurgia pentru repararea arsurilor
 • Repararea congenitală de defecte
 • Reconstrucția de extremitate inferioară
 • Chirurgia mâinilor
 • Chirurgia de revizie a cicatricilor

 

cuvinte-cheie: Fix Clinique, Dr Elena Marincea, chirurgie plastică, chirurgie estetică, București, lifting facial, lifting cervicofacial, transplant păr, blefaroplastie, rinoplastie, rinoseptoplastie, implant buze PermaLip, otoplastie, mărire sâni, augmentare mamară, lifting mamar, chirurgia sânului, abdominoplastie, lipoaspirați, implant fesier, injectare toxină botulinică, injectare acid hialuronic, mezoterapie, terapia Vampir, cicatrici postcombustionale, cicatrici posttraumatice, excizie tumori țesut cutanat, maladia Dupuytren, sindrom canal carpian

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

 • Black Friday la Fix Clinique
Augmentară mamară la numai 2300 euro, ofertă valabilă doar pentru persoanele care telefonează vineri, 15 noiembrie 2019, la +40722529728. Doctor Elena Marincea • Peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică
 • Intervenția de mărire a sânilor cu implanturi mamare nu prezintă rist de a dezvolta cancer mamar. S-au realizat multe studii clinice care au demonstrat că nu există nicio legătură între apariția cancerului mamar și implanturile de silicon. Aceste informații sunt foarte importante pentru că există mai mult de 10 milioane de femei în toată lumea care au deja implanturi mamare. Factorii de risc pentru dezvoltarea cancerului mamar sunt istoricul familial, densitatea sânilor, vârsta, factorii hormonali, expunerea la raze X, obezitatea, consumul excesiv de băuturi alcoolice, fumatul și mulți alții, dar printre ei nu se numără implanturile mamare.
 • Fără tăieturi, fără sângerări, fără dureri și fără cicatrici, tehnica de transplant de păr fir cu fir (FUE – Follicular Unit Extraction) este cea mai modernă la ora actuală, cu rezultate permanente. Firele implantate au o rată de succes de 98%, din rădăcinile lor părul crescând natural cu rezultat maxim după un an.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »